Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 42, sezonul 1, luni, 17 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 23:20
Azize pregătește lovitura finală pentru clanul Șadoglu!

Un nou episod dramatic din Hercai este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe kanald.ro.

Hercai ajunge astăzi la episodul cu numărul 42, care va fi unul plin de suspans, ca de obicei.

Reyyan și Miran sunt mai fericiți ca oricând împreună, dar frumoasa tânără simte că ceva se pune la cale și îi mărturisește celui pe care îl iubește că se teme.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Într-adevăr, bătrâna Azize nu e nicidecum pregătită să depună armele și pune la punct noi și noi planuri pentru a le face rău celor din clanul Șadoglu.

Miran încearcă să o liniștească pe Reyyan, spunându-i că fără el Azize nu are nicio șansă să mai atingă clanul Șadoglu, însă se dovedește că nu are dreptate.

Azize trece și ea prin momente dificile, după pierderea lui Elif. Ea ia decizia ca Gonul și mama ei să își facă bagajele și să plece de la conacul Aslanbey.

"Astăzi îmi voi încheia socotelile cu voi.

Toți vor afla cine este Azize Aslanbey"
, spune malefica Azize, gata să dea lovitura finală clanului Șadoglu. Cum se va încheia totul aflați doar urmărind episodul plin de suspans din Hercai, ce începe la ora 20:00 la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hercai, un serial foarte popular!

Serialul turcesc Hercai are un succes mare la public atât în Turcia, cât și în România.

Pe 24 martie,  Hercai a fost lider de piață, atât la nivel național, cât și în rândul publicului de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România. 

În intervalul orar 20:00 – 23:23, când a fost difuzat Hercai, Kanal D s-a aflat atunci pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând 8,1% puncte de rating, și 17,7% cota de piață, la nivelul întregii țări, și

6,6% puncte de rating, și 15,2% cotă de piață, la nivelul populației de la orașe.

Episodul respectiv a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, de către 1.434.000 de telespectatori din întreaga țară, iar minutul de aur, înregistrat la ora 21:11, 1.660.000 de persoane urmăreau Hercai.

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00.

Dacă doriți să vedeți serialul Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când serialul este difuzat la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Reyyan si Miran, decizie radicala

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.