Cleopatra Stratan se pregătește de nuntă. Artista face declarații emoționante despre plecarea din casa părinților

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 17 mai 2021, 17:20
Cleopatra Stratan și Edward se pregătesc de nuntă.
Sursa: Facebook

Sunt împreună şi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată! Cleopatra Stratan şi Edward Snda au dezvăluit când se căsătoresc, dar şi ce planuri au pentru luna de miere.

Nimeni nu s-a aşteptat ca relaţia dintre Cleopatra Stratan să fie aşa de serioase, să evolueze aşa de rapid. Iată că cei doi tineri îndrăgostiţi se gândesc deja la momentul când o să îşi unească destinele.

Citeste si: Edward Sanda, dezvăluiri cutremurătoare. Prima iubită a câtărețului a murit: "Din păcate, s-a ridicat la cer"

Când fac nunta Cleopatra Stratan şi Edward Sanda

Pentru că sunt foarte tineri, mulți nu cred în iubirea lor, însă Cleopatra și Edward Sanda merg înainte cu planurile de nuntă.

Recent, Cleopatra a vorbit despre momentul în care va trebui să se mute la București și să lase familia și casa în care a copilărit în Chișinău. Nu e deloc ușor să facă acest lucru, mai ales că are o relație foarte strânsă cu părinții ei, în special cu Pavel Stratan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Legat de plecarea de acasă, o fac doar fizic, cumva. Părinții mei reprezintă ”acasă” pentru mine, indiferent unde aș fi, la București, la Chișinău sau în deșert.

Așa este și Edi pentru mine. Ei își doresc pentru noi să fim fericiți!" , a declarat Cleopatra Stratan pentru  impact.ro.

Citeste si: Edward Sanda și Cleopatra Stratan, pregătiți de marele pas! Declarațiile artiștilor despre nuntă și copil: "Noi ne dorim foarte mult"

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut anunțul așteptat de toți fanii lor: se căsătoresc în vara aceasta.

Cei doi sunt hotărâți să fie împreună până la adânci bătrânețe și iată că nu mai amână fericitul eveniment:" Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare", a declarat Edward Sanda într-un interviu pentru  impact.ro.

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat vestea cea mare. Se întâmplă la scurt timp după ce s-au logodit: „După ce dau examenele...”

Tot pentru sursa citată, Cleopatra Stratan a făcut o dezvăluire emoționantă despre Edward Sanda, cel care urmează să-i devină soț:" Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieț i."