In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, un personaj cheie apare in viata lui Miran

Autor: Oana Iosif
Nu ratati un nou episod din “Hercai”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Situatie extrem de tensionata intre cele doua familii Sadoglu si Aslanbey. Batranul Nasuh este convins ca Azat, care este de negasit, a cazut victima rautatii batranei Azize Aslanbey. Lucrurile sunt la un pas sa degenereze intr-o adevarata lupta, pe viata si pe moarte, intre cele doua familii cand, in mod neasteptat, apare una dintre persoanele cele mai iubite de catre Azize, un personaj pe care nimeni nu-l cunoaste, si ia vina asupra sa.

Miran, asupra caruia plana suspiciunea ca i-ar fi facut raau lui Azat, la indemnul bunicii sale, vine in fata acesteia sa-I ceara explicatii. Tanarul nu stie cine este personajul care tocmai si-a facut aparitia in viata lor …

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 42, sezonul 1, luni, 17 mai 2021- VIDEO

Pe de alta parte, Sultan va fi cea socata cand afla cine este barbatul care a aparut, <din senin>, in vietile celor din familia Aslanbey, femeia realizeaza ca, in <spatele> intregii suferinte indurate de ea ani la rand, sta, nimeni alta, decat Azize.

Nu ratati un nou episod din “Hercai”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Azize pregateste lovitura de gratie familiei Sadoglu! Azat, victima razbunarii crunte pusa la cale de diabolica Azize! Nu ratati un nou episod dramatic din "Hercai", luni, 17 mai, de la 20:00, la Kanal D!