Roxana Nemeş se mărită! Când va avea loc nunta și cine este logodnicul fostei concurente de la Survivor: "Sincer, nu m-am stresat prea mult"

Autor: Marina Ionescu

După ce a a fost cerută în căsătorie Roxana Nemeș a anunțat că se va căsători vara aceasta.

O nouă veste ne bucură tare, tare mult. Roxana Nemeș și iubitul s-au decis asupra celui mai important eveniment din viața lor. Dacă până acum fosta Faimoasă declara că se vor căsători după pandemia de coronavirus, ei bine, Roxana a confirmat că nunta va avea loc chiar vara aceasta. 

Citeste si: Roxana Nemes, petrecere de pomina de ziua ei la o terasa de fite! Cum a aratat fosta Faimoasa de la Survivor Romania 2021 la bratul iubitului ei

Roxana Nemeş se mărită!

Faimoasa Roxana Nemeş şi Călin Hagima au fost împreună timp de doi ani, însă în anul 2017 au decis să meargă pe drumuri separate, cu toate acestea destinul i-a adus din nou împreună la începutul anului 2020.

Atunci, a avut loc şi cererea în căsătorie, iar în această vară, cei doi vor să ajungă la Starea Civilă și în fața altarului.

Citeste si: Roxana Nemes, petrecere de pomina de ziua ei la o terasa de fite! Cum a aratat fosta Faimoasa de la Survivor Romania 2021 la bratul iubitului ei

"A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești.

S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și acum am emoții, deși se împlinește o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu.

A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz.

Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie.", spunea Roxana Nemeș, în urmă cu mai bine de un an.

Citeste si: Roxana Nemeș a făcut anunțul despre nuntă după ce s-a întors de la Survivor România 2021: „Competiția ne-a...” Ce s-a întâmplat între ea și iubitul ei?

"O să vină și nunta, cred că vara asta. Sincer, nu m-am stresat prea mult.", a mărturisit artista despre pasul cel mare.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Roxana Nemeș a dezvăluit când va face pasul cel mare cu logodnicul său. Superba artistă i-a spus lui Răzvan Simion când urmează să se căsătorească.

Citeste si: Roxana Nemeș a dat cărțile pe față. A venit în platoul Teo Show și a dezvăluit totul despre un Faimos: „Încearcă să manipuleze și nu prea îi merge!”

"O să vină și nunta, cred că vara asta. Sincer, nu m-am stresat prea mult.", a mărturisit artista, la Antena 1, despre pasul cel mare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.