Pepe, surprins în compania unei domnișoare la un restaurant din Capitală. Cei doi au stat îmbrățișați toată seara. Cine este femeia misterioasă și ce relație au

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 01:50
Pepe, surpins cu o femeie misterioasa
Sursa: Instagram

În urmă cu câteva zile, Pepe a fost surprins în compania unei domnișoare la un restaurant din Capitală. Cine este femeia cu care artistul s-a afișat și ce relație au?

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a declarat că oricând poate apărea la brațul unei alte femei, fiind un bărbat singur și fără obligații. Ei bine, lucrurile s-au adeverit, în urmă cu câteva zile, artistul a fost surprins în compania unei șatene extrem de frumoase. Pepe a postat imagini cu tânăra misterioasă, chiar de la ziua ei de naștere.

Pepe, surprins în compania unei femei misterioase

Femeia cu care a fost surprins Pepe, se numește Yasmina și este un cunoscut make-up artist din Capitală. Pe lângă acest lucru, noua cucerire a artistului, este o domnișoară extrem de sexy și de frumoasă, iar acest detaliu s-a putut observa încă de când au apărut primele imagini cu cei doi. Șatenă, cu trăsături fine și cu o siluetă de vis este fără doar și poate pe placul lui Pepe.

Ei bine, dacă vă întrebați care este relația dintre cei doi, momentan, niciunl dintre ei nu au confirmat, dar nici nu au infirmat că ar fi împreună. Foarte clar este că cei doi au petrecut ore bune împreună la ziua de naștere a șatenei, iar la un moment dat au fost surprinși îmbrățișați după un paravan.

Citeste si: Raluca Pastramă, mesaj emoționant pentru cel mai important bărbat din viața ei. Fanii brunetei sunt în delir

Raluca Pastramă a trecut cu greu peste divorțul de Pepe

În cadrul unui interviu, Raluca Pastramă și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, divorțul de Pepe. Fosta soție a artistului a mărturisit că nu a trecut prea ușor peste despărțire, ba chiar avea zile în care nu mânca nimic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cât despre ce părere are fosta soție a lui Pepe despre o viitoare relație de-a artistului, Raluca susține că are încredere în acesta și că nu se simte deranjată dacă el își va reface viața.

”Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească.

Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc.”, a spus Raluca Pastramă.

Citeste si: Cine este femeia care i-a atras atenția lui Pepe? Artistul a recunoscut: „Eu am mai vorbit cu ea...” Incredibil ce comentariu i-a lăsat pe instagram

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.