Jador, oprit de politie in fata Sectiei 1! Ce a facut fostul Faimos de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 02:05
Jador, oprit in trafic de politistii de la rutiera

Face ce face si cantaretul ajunge sa fie oprit de agentii de rutiera, iar de data aceasta totul s-a intamplat in buricul Bucurestilor.

Jador nu e strain de interactiunea cu politistii de la rutiera deoarece chiar el a declarat in nenumarate randuri ca a avut si permisul suspendat sau de cele mai multe ori amenzi pentru viteza doarece nu reuseste sa se abtina cand e vorba de viteza." Astea două le-am luat acum trei zile. Amândouă în aceeași zi și permisul suspendat. Am dovadă două zile. Am luat multe amenzi, permisul l-am mai avut suspendat o dată, tot din cauza vitezei, mă omoară viteza.

Nu știu, când te grăbești îi dai un pic,”  povestea artistul vara trecuta.

Jador, oprit de politisti in mijlocul Capitalei

Citeste si: Cum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras si cum au ajuns sa locuiasca impreuna!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador recunoaste ca a primit multe amenzi si a avut si permisul suspendat

Citeste si: Razvan Botezatu da de pamant cu Irisha dupa ce a auzit declaratiile fostei Faimoase: "Am vazut-o la aeroport, era deja figuranta..." Ce acuzatii grave le aduce el Irishei si Elenei Marin

Insa, de aceasta data, Jador, surprins la volanul bolidului sau de lux, a fost rugat sa opreasca pe dreapta chiar in fata sectie 1 de Politie, intre Romana si Victoriei de pe bulevardul Lascar Catargiu.

Dar spre surprinderea multora, Jador a fost oprit doar pentru un control de rutina neincalcand nicio regula." M-a oprit pentru un control de rutină, absolut nimic altceva. Am fost OK, m-a salutat, l-am salutat și am plecat”, spune Jador. ”L-am văzut pe cel care mi-a făcut poză, era în spatele meu. Nu am fost niciodată prins așa, dar toate au un început”,
a declarat artistul pentru cancan.ro.

Mai multe surse din Politie au confirmat cele spuse de Jador si este adevarat faptul ca a fost oprit doar pentru un control de rutina de catre agentii de la rutiera, iar cantaretul a cooperat foarte bine si s-a conformat cerintelor organelor de politie fara sa ezite prezentand toate actele la control.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.