Ce s-a întâmplat cu Jador la Survivor România 2021? I-a mărturisit totul unui urmăritor de pe instagram: „Motivația de a da tot pe traseu dispărea...”

Autor: Amalia Georgescu
Jador și Culiță Sterp pe traseele de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

A cucerit publicul, iar în perioada în care se afla la Survivor România 2021, Jador era cel mai iubit dintre Faimoși. Cu toate acestea, artistul nu era motivat să dea totul pe traseu, iar acum a dezvăluit adevăratul motiv.

Jador a luptat pe traseele de la Survivor România 2021 până în momentul în care s-a accidentat grav. Ulterior, a urmat o perioadă de recuperare, iar în cele din urmă a fost eliminat din competiție, starea lui de sănătate fiind una delicată. Acum, fostul concurent din echipa Faimoșilor a dezvăluit de ce nu era tot timpul motivat să lupte pe traseu.

Jador a recunoscut! Care este motivul pentru care nu aducea tot timpul puncte pentru Faimoși?

Jador a fost printre cei mai buni concurenți de la Survivor România 2021 și chiar dacă se descurca bine pe trasee, Faimosul a dezvăluit că nu mereu dădea totul pe traseu. Un prieten virtual i-a cerut sfatul și l-a rugat să îi spună cum să facă pentru a-și găsi motivația de a face anumite lucruri.

Citeste si: Jador, oprit de politie in fata Sectiei 1! Ce a facut fostul Faimos de la Survivor Romania 2021

Astfel, Jador a dezvăluit că la Survivor România 2021 nu dădea totul pe traseu pentru că nu își dorea atât de mult victoria, însă în schimb, când vine vorba despre muzică, este dispus să facă orice sacrificiu. Artistul și-a sfătuit prietenul de pe instagram să se gândească dacă își dorește cu adevărat lucrul pe care trebuie să îl facă și că după își va găsi imediat motivația de a duce lucrurile la capăt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eram la Survivor și motivația de a dat tot pe traseu dispărea pentru că eram cel mai iubit de public, cel mai votat (nu îmi doream îndeajuns asta).

De când mă știu, motivația pentru muzică nu a scăzut, în fiecare zi crește, deci lucrul pentru care ți-a scăzut motivația nu ți-l dorești atât de mult.”, i-a spus Jador unui prieten de pe instagram.

Deși s-a accidentat la Survivor România 2021, Jador nu a vrut să renunțe din primul moment la luptă, dorind să demonstreze că este un bărbat puternic și că poate trece peste micile probleme.

În cele din urmă, medicii nu i-au mai dat acceptul de a intra pe traseu, accidentarea fiind una gravă, motiv pentru care Faimosul a fost eliminat din competiție, spre dezamăgirea fanilor săi care l-au susținut în număr mare din primul moment în care a ajuns în Republica Dominicană. 

Citeste si: Jador, primele declaratii dupa ce a aparut in compania nepoatei Elenei Merisoreanu! Ce a comentat artistul: "M-a sustinut la Survivor..."