Final spectaculos la Survivor România 2021! Ei au caștigat jocul de recompensă și se vor bucura de premiul fabulos!

Autor: Marina Ionescu

Jocul pentru imunitate a fost intens și plin de adrenalină. Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe cel mai intens traseu de la Survivor România 2021 din dorința de a câștiga miza serii.

Războinicii și Faimoșii au dat totul pe traseu în jocul de recompensă, pentru a obține marea victorie însă, în cele din urmă o singură echipă a câștigat.

Citeste si: Mellina s-a îngrășat extrem de mult după ce a părăsit Survivor România. Câte kilograme a acumulat războinica

Ce echipă a câștigat jocul de recompensă?

Jocul pentru recompensă din această seară a fost extrem de solicitant pentru concurenții de la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii s-au confruntat pe un traseu mixt, pe apa si sol.

Faimoșii și Razboinicii s-au duelat pentru recompensă pe un traseu spectaculos. Lupta a fost una crâncenă, iar concurenții au dat totul pe traseu, dorința de a caștiga fiind una foarte mare în ambele tabere.

Citeste si: Cum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras si cum au ajuns sa locuiasca impreuna!

După ce au fost nevoiți să facă față unui traseu dificil, cu foarte multe obstacole și care i-a determinat să lupte până la epuizare, concurenții din echipa Războinicilor au reușit să câștige primul joc al săptămânii la Survivor România 2021, jocul pentru recompensă.

La inceputul editiei, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat care este miza pentru care se vor duela Faimoșii și Războinicii în primul joc al săptămânii. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Batalia a fost una epică, iar concurenții au încercat să dea tot ceea ce au mai bun pe traseu din dorința arzătoare de a caștiga.

În ultimul duel al jocului de recompensă de astăzi s-au înfruntat pe traseu Adelina de la Războinici și Elena de la Faimosi. Iar cea care a adus punctul decisiv echipei sale a fost Adelina.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Jador la Survivor România 2021? I-a mărturisit totul unui urmăritor de pe instagram: „Motivația de a da tot pe traseu dispărea...”

Războinicii s-au concentrat la maximum, astfel ca s-au descurcat foarte bine pe traseu, au luptat pana in ultimul moment pentru a castiga premiul pus in joc, iar in cele din urma au iesit invingatori.

În tabăra Războinicilor, așa cum era de așteptat, bucuria a fost la cote maxime, având în vedere că în situația actuală, orice premiu pe care îl primesc concurenții este apreciat la adevărata lui valoare.

Pe fața Faimosilor s-a putut citi dezamăgirea, având în vedere că au fost la un pas de caștigarea recompensei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.