De ce sunt in stare Razboinicii pentru a-i pune la pamant pe Faimosi! Albert Oprea si-a dat arama pe fata?!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 03:15
Cum vor Razboinicii sa ii elimine pe Faimosi de la Survivor Romania

Acum incepe adevaratul razboi la Survivor Romania 2021 intre Faimosi si Razboinici. Ce pun la cale cei din echipa Albastra?

Razboinicii vor sa profite de orice pas gresit al Faimosilor si promit ca nu se lasa pana nu ii vad eliminati din competitia Survivor Romania 2021 unul cate unul. Mai mult, de cateva saptamani, in echipa Faimosilor au loc scandaluri peste scandaluri intre coechipieri, chiar batai pe trseu intre concurenti, iar aceste lucruri ii dezbina si mai tare.

SURVIVOR ROMANIA 2021. La ce strategie apeleaza Razboinicii impotriva Faimosilor

Citeste si: Culiță Sterp și Raluca Dumitru, scandal uriaș la Survivor România. De la ce a pornit totul: "Ce ești așa țărancă? Comportament de mahala"

In plus, micile grupuri care s-au format in interior contribuie si mai mult la distrugerea echipei despre care Zanni vorbea in Consiliul de Eliminare ca nu exista, ca toti isi arata veninul si se dau dupa cum bate vantul pentru a ramane cat mai mult in competitie si fiecare este pentru el si face strategii in asa fel incat sa ramana in picioare.

Tot Faimosul a spus ca nu exista unitate si ca de atunci chiar a inceput razboiul intre ei!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cand Faimosii se cearta la joc, e clar un avantaj pentru noi....fitile din astea bagate, ca ei gasesc motive sa se certe.", tine sa precizeze Adelina de la Razboinici. Tot Razboincii au inceput sa judece deciziile Faimosilor atunci cand isi trimit coechipierii pe traseu. Marius spune ca mai potrivit ar fi fost sa intre Cucu, nu Stefan Ciuculescu, iar Albert il sustine.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Cum vor Razboincii sa scape de Faimosi

Citeste si: Gesturi tandre între Albert Oprea și Maria Chițu la Survivor România 2021. Cum au fost surprinși Războinicii în miez de noapte

Sebastian Chitosca a mirosit strategia Razboinicilor si spune ca a observat ca adversarii lor vor face orice sa ajunga cat mai departe in competitie: "Sunt in masura in care ar face orice procedeu sa ajunga cat mai departe..."

Iar raspunsul nu intarzie sa apara din partea lui Albert: "Asta ajuta, asta fac..."

Incepe primul Joc de Imunitate al saptamanii, iar Faimosii si Razboinicii arata inca o data ca isi pot depasi limite peste limite. Este un spectacol total pe terenul de la Survivor Romania 2021 unde curajul si determinarea ating cote maxime.