Azize are de gand sa o sacrifice pe Reyyan! Aflati ce se va intampla la conacul Aslanbey, luni, 24 mai, intr-un nou episod din serialul "Hercai", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mai 2021, 11:59
azize din serialul hercai Foto(7)
Azize nu are de gand sa renunte la planul de razbunare impotriva familiei Sadoglu.
Sursa: Captură KANAL D

Azize nu renunta la planul ei diabolic de razbunare impotriva familiei Sadoglu insa face tot posibilul sa isi protejeze si singurul nepot, pe Aslan!

Productia turceasca "Hercai", difuzata de luni pana miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, a cucerit publicul datorita povestii impresionante de dragoste dintre doi tineri, care vor lupta impotriva tuturor obstacolelor pentru a-si proteja iubirea.

Nascuta din ura si dorinta cruda de razbunare, povestea de dragoste dintre Reyyan si Miran, cei doi protagonisti ai serialului "Hercai", reprezinta un model de iubire curata, devotament si curaj.

Cei doi indragostiti vor lupta neincetat impotriva tuturor obstacolelor puse la cale de diabolica Azize, care nu are de gand sa renunte la planul ei de razbunare impotriva familiei lui Reyyan.
Odata cu aparitia nepotului ei, Aslan, unicul mostenitor al familiei Aslanbey, Azize devine si mai indarjita in privinta planului ei de razbunare impotriva familiei Sadoglu, temandu-se ca tanarul sa nu aiba de suferit.

Azize are de gand sa o sacrifice pe Reyyan pentru a-l proteja pe nepotul ei, Aslan!

In episodul de luni, 24 mai 2021, din serialul "Hercai", lucrurile se precipita din nou la conacul Aslanbey. Azize descopera ca nepotul ei, Aslan, este indragostit si el de Reyyan si atunci batrana va decide ca este momentul de a o sacrifica pe tanara care ii incurcase planurile de razbunare, cand i-a furat mintile lui Miran.

Desi era hotarat sa ii marturiseasca lui Miran adevarul despre faptul ca apartine familiei Sadoglu, Aslan ajunge la cabana unde se aflau Reyyan si Miran si ii vede sarutandu-se. Cuprins de gelozie extrema, tanarul Aslan pare sa se razgandeasca. Pe de alta parte, mana sa dreapta, Mahfuz, il avertizeaza ca nu-l va mai sustine daca va fi nevoit sa aleaga intre el si fiica sa Reyyan.

Intre timp, Gonul descopera noi detalii din trecutul familiei sale, printre randurile scrise de Elif in jurnalul ei. Aceasta se apropie tot mai mult de a afla ceea ce s-a intamplat in timpul accidentului in care a murit tatal sau.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Cihan se intalneste cu Sultan pentru a o avertiza ca stie despre faptul ca si-a lasat sotul sa moara in acel accident din trecut si o ameninta ca ii va dezvalui batranei Azize.
Azize descopera intamplator ca Aslan este indragostit de Reyyan si pentru a evita ca planurile sale de razbunare sa fie din nou distruse, batrana decide ca a venit momentul sa o sacrifice pe tanara care ii furase mintile si lui Miran.

Aflati la ce noua strategie diabolica va recurge Azize si ce se va intampla cu povestea de iubire dintre Reyyan si Miran, luni, intr-un nou episod din serialul Hercai, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 44, sezonul 1, miercuri, 20 mai 2021- VIDEO