Oana Roman, dărâmată de moartea lui Ion Dichiseanu. Mesajul cutremurător pe care vedeta la publicat pe internet: ”Azi a plecat, dar rămâne în atât de multe feluri...”

Autor: Ana Dinu
Ion Dichiseanu s-a stins din viata

Moartea lui Ion Dichiseanu a șocat lumea întreagă. Oana Roman este extrem de afectată de moartea actorulu și a publicat pe rețelele de socializare un mesaj cutremurător în memoria lui.

Moartea actorului a venit ca o lovitură puternică pentru fanii, familia și apropiații săi. Lumea cinematografiei românești a mai pierdut un om talentat. Oana Roman s-a arătat extrem de afectată de decesul lui Ion Dichiseanu prin mesajul pe care l-a postat în mediul online, după aflarea veștii nefericite.

Oana Roman, omagiu în memoria lui Ion Dichiseanu

La scurt timp după ce a primit vestea cutremurătoare că marele actor Ion Dichiseanu s-a stins din viață, fiica lui Petre Roman a scris un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Oana Roman s-a arătat extrem de afectată de pierederea legendei cinematografiei românești, aceasta a precizat că deși actorul nu se mai află printre noi, pentru ea este nemuritor. Astfel, vedeta a dezvăluit că deși Ion Dichiseanu s-a stins din viață, el este în multe feluri pe pământ, pentru oamenii care l-au iubit, i-au apreciat sufeltul și munca.

”Unii oameni mie mi se par nemuritori. Ion Dichiseanu este unul dintre ei. Azi a plecat, dar rămâne în atât de multe feluri! Drum bun, maestre!”,  este mesajul transmis de Oana Roman în memoria marelui actor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ion Dichiseanu a ajuns de URGENTA la Spitalul Floreasca! Indragitul actor are mari probleme respiratorii

Ion Dichiseanu a trecut prin momente crunte 

Ion Dichiseanu era un om cu zâmbetul pe buze întotdeauna, însă în spatele acestei fericirii necontrolate se afla drama unui mare actor. Deși încerca să transmită oamenilor energia sa pozitivă, actorul se confrunta cu multe probleme.

Dichiseanu a trăit de-a lungul vieții două drame care și-au pus amprenta puternic asupra lui, și-a pierdut mama și sora mai mare, cea care îl crescuse după ce cea care i-a dat viață s-a stins. El a fost cel care a găsit-o fără suflare în camera ei.

”Eram cu cafeluţa să i-o aduc la pat. Atunci am văzut că nu mai mişcă.

Ea a avut grijă de mine de când a murit mama. Eram copil atunci. Am crescut în braţele ei. Ea ma spăla, mă îngrijea, îmi dădea de mânacare”, a declarat actorul în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Intalnire de poveste! Ion Dichiseanu s-a facut shaormar pentru o femeie care il iubeste de peste 40 de ani! Cum a reactionat aceasta cand l-a vazut pe actor