Maria, criza de gelozie! Va decide sa puna capat relatiei sale cu Marinescu? Aflati ce anunt surprinzator va face Cristina Mihaela, sambata, 22 mai, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mai 2021, 19:28
Maria si Marinescu, cearta apriga!
Sursa: Captură KANAL D

Maria si Marinescu, in pragul despartirii din nou! Aflati ce se va intampla cu cei doi indragostiti in culise!

Saptamana aceasta se incheie in casa Puterea dragostei in aceeasi atmosfera tensionata, deoarece unii dintre concurenti nu reusesc din nou sa isi stapaneasca furia si gelozia si rabufnesc in cele mai jenante moduri.

Daca in editia de vineri a emisiunii Puterea dragostei, certurile au escaladat din nou intre unii concurenti, in editia de sambata se anunta la fel de multe momente tensionate, generate de invidii si gelozii aprige.

Pe de o parte, Adelina, cea mai noua fata intrata in casa iubirii, va isca un mare scandal intre Maria si Marinescu, dupa ce se pare ca s-ar fi apropiat de carismaticul tanar. Pe de alta parte, Comanici se va contra cu Paul si vor ajunge la un pas de a se incaiera, spre uluirea tuturor.

Maria, criza de gelozie! Cum va reactiona Marinescu?

In editia de sambata a emisiunii "Puterea dragostei", tensiunile ating cote alarmante in casa iubirii, unde unii dintre concurenti au o atitudine dura la adresa altor colegi, sau devin excesiv de gelosi sau invidiosi si rabufnesc generand scandaluri de proportii.

Seria certurilor in casa Puterea dragostei va fi deschisa de o discutie aprinsa intre Romeo si Andrei, care ajung sa isi adreseze replici acide.
Ulterior tensiunile se vor muta in casa fetelor, acolo unde Ayda o pune la punct pe Amira, adresandu-i jigniri grave si fiind la un pas de a isca o altercatie, pe care

de altfel i-a promis-o de mult timp rivalei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, singurul cuplu care inca rezista in casa Puterea dragostei, cel format din Maria si Marinescu, incepe sa se cutremure, mai ales dupa ce in editia de ieri, Aya a facut niste afirmatii extrem de grave

despre faptul ca Maria il va parasi pe iubitul ei dupa emisiune pe motiv ca este mult prea tanar pentru ea. 

In editia de sambata, Maria se infurie teribil atunci cand intre ea si iubitul ei va interveni Adelina, cea mai noua concurenta intrata in emisiune, care se pare ca l-ar fi placut pe Marinescu. Maria va suferi o criza acuta de gelozie si se va retrage in culise pentru a se calma, acolo unde va veni sa ii vorbeasca partenerul ei, pentru a incerca sa remedieze situatia creata. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 21 mai 2021- A doua parte- VIDEO "Vreau să te despart de Codruț"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 20 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Aya, dezvăluiri bombă despre Maria: "Îți trimit cu cine a dormit la hotel!"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.