START VOT la Survivor România 2021! Iată cum vă puteți susține concurentul favorit din echipa Faimoșilor

Autor: Marina Ionescu
START VOT la Survivor România 2021!

Un nou consiliu de nominalizare are loc la Survivor România, unde concurenții din echipa Faimoșilor au emoții foarte mari! 

În ediția din această seară a avut loc primul joc de imunitate al săptămânii, iar Faimoșii au pierdut. Astfel, pe durata consiliului din această seară vă puteți vota favoriții din echipa roșie. 

Citeste si: Ei au caștigat totemul de imunitate! Final incredibil la Survivor România 2021

Cum vă puteți vota concurentul preferat din echipa Faimoșilor?

Concurenții din echipa roșie pot fi susținuți de telespectatori numai pe durata consiliului de nominalizare, în momentul în care prezenatorul emisiunii, Daniel Pavel, va spune START VOT. 

Dacă vreti să sutineți un concurent din echipa Faimșilor pentru a nu părăsi competiția, în consiliul de eliminare din această săptămână, trebuie să îl votați prin SMS la numarul 1230.

Pentru ca votul să fie valid, mesajele trebuie trimise doar în timpul consiliului de nominalizare, după ce Daniel Pavel spune START VOT.

Liniile de vot vor ramane deschise pana in momentul in care prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021 va spune STOP VOT. Orice SMS trimis în afara acestui interval nu va fi luat în calcul, votul fiind nul. 

Citeste si: MIZĂ dublă în primul joc de imunitate al săptămânii! Iată ce va primi echipa caștigătoare!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca votul sa fie valid, este foarte important ca numele să fie scris corect, fără diacritice, exact așa cum apare el pe ecranul televizorului. În cazul în care votul nu conține numele corect al concurentului din echipa Faimșilor, atunci va fi considerat vot nul și nu va fi luat în calcul.

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful

se aplică automat.

"Începe primul consiliu de nominalizare al săptămânii. Un consiliu în care voi, Faimoșii, veți face nominalizări. În cateva momente vom deschide liniile de vot pentru ca cei de acasă să-și poată susține concurentul favorit, exclusiv prin SMS. 

Ca de fiecare dată, rugăintea mea este să nu dați SMS înainte ca eu să decar deschise liniile de vot.

O altă precizare a serii este că în cazul vostru, Faimoșilor, se aplică regula de 3. Diferența dintre băieți și fete fiind de 3, nu pot fi nominalizate fetele din echipa Faimosilor în această seară.", a anunțat Daniel Pavel.

Votul publicului este foarte important pentru concurenții de la Survivor România 2021. După nominalizările făcute de concurenți în cadrul consiliului, eliminarea se va face ținând cont de preferințele publicului.