Faimoșii au nominalizat! Cine a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare al săptămânii la Survivor România?

Autor: Marina Ionescu

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost pierdut de echipa Faimoșilor. Astfel concurenții din echipa roșie au fost nevoiți să facă nominalizări în consiliul din această seară.

Faimoșii și Războinicii s-au luptat astăzi pentru totemul de imunitate. Concurenții de la Survivor au parcurs un traseu nou, dificil și cu multe obstacole, iar la final echipa albastră a câștigat.

Citeste si: Cum a reactionat Daniela Iliescu, dupa ce iubitul ei, Culita Sterp, s-a certat cu Raluca Dumitru, la Survivor Romania!

Pe cine vor sa elimine Faimoșii din competitie?

În primul consiliu de eliminare din această săptămână, concurenții din echipa Faimoșilor sunt nevoiți, chiar dacă este greu, să facă nominalizări pentru eliminare.

Având în vedere că au rămas tot mai puțini în competiție, concurenților le este foarte dificil să facă nominalizări Astfel, consiliul de nominalizare din această seară i-a pus în mare dificultate pe concurenții din echipa Faimoșilor.

În această seară, Faimșoii au pierdut primul joc de imunitate al acestei săptămâni, ei au fost nevoiți să facă nominalizări.

Concurenții au fost sunt nevoiți să ia o decizie importantă și să hotărască cine va fi propus spre eliminare.

Citeste si: Mesajul emoționant pe care iubitul Elenei Marin l-a făcut public de ziua ei. Ce i-a scris tânărul concurentei de la Survivor România 2021

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce fiecare concurent din echipa Faimoșilor și-a spus părerea despre problemele care se sunt în echipa roșie și după ce aceștia au votat, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a spus cine este concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi de echipă și care se află în pericol de eliminare în această săptămână. 

Astfel, cocurentul are a primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi a fost Sebastian, el fiind primul concurent nominalizat spre eliminare al acestei săptămâni la Survivor România.

"În acest moment, matematic, Sebastian esti nominalizat spre eliminare în această seară din echipa Faimoșilor.", a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Albert Oprea, cerere in casatorie la Survivor Romania: "Mama o sa isi cunoasca nora, gata!" Reactia Mariei Chitu si a Razboinicilor

Sebastian, concurentul propus spre eliminare din echipa Faimoșilor, a ținut să spună câteva cuvinte după ce a aflat că ar putea părăsi competiția Survivor România 2021.

Acesta nu a spus nimic despre faptul că el a este cel nominalizat, ci a mențonat că Zanni trebuie să câștige competiția Survivor România 2021.

"Vreau și eu să fac o precizare scurtă! Am fost un tip destul de realist și sunt. Oricât de bun am fost eu pe traseu și social, competiția asta merită să o câștige Zanni, pentru că are toate calitățile, atât sportive cât și umane.",

a mărturisit Sebastian.