Moment CRUCIAL la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii au ajuns la momentul UNIFICĂRII. Ce vor primi concurenții?

Autor: Marina Ionescu

Concurenții de la Survivor România vor ajunge la momentul unificării. Iată cum au reacționat când au auzit ce recompense vor primi?

La începutul consiliului de eliminare din această seară, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a făcut un anunț important pentru Faimoși și Războinici. Acesta a spus că săptămâna viitoare concurenții vor avea parte de momentul unificării. Iată în ce constă acesta!

Citeste si: Maria, dezvăluiri incendiare despre sărutul cu Albert. Care este, de fapt, adevărul: "A făcut asta fără să știu, mă sperie!"

Ce înseamnă momentul unificării?

Faimoșii și Războinicii au primit vești incredibil de bune în consiliul din această seară. Înainte de a anunța favoriții din echipa roșie, Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că vor avea parte de unificare începând de săptămâa următoare.

"Am rămas dator celor de acasă și v-am rămas dator și vouă, Faimoșilor și Războinicilor, cu detalii asupra a ce înseamnă momenul unificării", a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Cum arată inelul cu care Sorin de la Survivor România 2021 și-a cerut iubita în căsătorie? Nicio femeie nu s-ar aștepta la un asemenea model!

Daniel Pavel a explicat că, concurenții vor avea parte de mai multe surprize. Faimoșii și Războinicii vor avea parte de două petreceri împreună, unde vor avea ocazia să meargă aranjați.

Fetele vor avea parte de make-up, coafor și de noi ținute, iar băieții își vor puea arânja părul și barba. O să fie pentru prima dată când aceștia vor avea parte de o masă copioasă, cu alimente de care nu au mai avut parte de cand au ajuns pe insula. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zanni și Ana Porgras se vor muta împreună după terminarea competiției Survivor România? Faimoasa a dezvăluit totul

"Vorbim despre o suită de evenimente care vă privesc direct. Urmează momentul unificării la Survivor România sezonul al doilea.

O etapă nouă pentru voi, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit.

După care veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți de mult timp. Veți face duș, vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală.

Pentru fete, veți avea ocazia să vă pregătiți într-un mod diferit, să vă faceți părul, să vă machiați. Baieți, și voi veți avea ocazia de să vă aranjați părul, barba.

După această pregătire, vă veți îmbrăca în haine frumoase și veți începe seara cu un "Cocktail Party", unde veți avea ocazia să socializați ambele echipe.

Veți avea parte de mâncare, o masă îmbelșugată, cu mâncare tradițională, iar după această masă, veți avea parte de o petrecere. Veți dansa și vă veți simți bine. Noaptea se va încheia la un hotel, pentru o noapte.

Momentul unificării înseamnă că veți locui în același spațiu", a explicat Daniel Pavel.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.