Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 25 mai 2021 – A doua parte - VIDEO. Cristian Marinescu, atacat dur: "Maria, vezi că e cățelușul tău pe-aicea"

Autor: Andrei Ionescu
Cristian Marinescu, Radu și Andrei

Cristian Marinescu e atacat dur în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.

Cristian Marinescu și Andrei intră în conflict în partea a doua a emisiunii de astăzi. "Vezi că te trag de urechi, nu e râsul tău", îl amenință Marinescu pe Andrei.

Andrei nu sare la bătaie, însă îl atacă și el dur pe Marinescu. 

"Comănici, vezi că e cățelușul tău, pe-aicea, nu mai știe ce să zică", îi spune Marinescu fratelui Biancăi.

Andrei replică și el: "Maria, vezi că e cățelușul tău pe-aicea".

Cu toate că cel care pornește atacul este chiar el, Marinescu e deranjat. "Vezi că eu am vorbit frumos cu iubita ta", spune el.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Maria, iubita lui Cristian Marinescu, e și ea în conflict cu Aya. Și nu de acum, de ceva vreme.

Maria readuce în discuție presupuse imagini cu Aya consumând alcool și fiind în pat cu un bărbat.

"Sunt virgină și nu consum alcool, mă confunzi cu tine", îi spune Aya Mariei.

Aya e și ea geloasă, luându-l la rost pe Andrei că nu i-a spus că vorbea anterior cu Adelina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"N-am recunoscut-o", răspunde el. 

Vor fi și alt gen de conflicte în casa Puterea Dragostei astăzi. 

Conflictul dintre cupluri, Aya și Andrei pe de o parte și Maria și Cristian Marinescu de cealaltă parte începe să se acutizeze pe măsură ce ne apropiem de finalul sezonului 2.

Cristian Comănici nu mai pare că vrea să fie implicat în astfel de conflicte, ci că și-ar căuta o iubită după ce s-a despărțit de Mariana.

Comănici a încercat o mare parte din sezon să o cucerească pe Mariana și, când în sfârșit s-a întâmplat, a realizat că Mariana nu era ce voia el. Fratele Biancăi a spus, atunci când a anunțat că se desparte de Mariana, că aceasta nu are sentimente pentru el și că, de atunci încolo, își va căuta o iubită. Momentan nu a găsit-o.

Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și ulterior

de la 19:00. Dacă alegeți să urmăriți emisiunea Live Video Online, puteți face acest lucru accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 24 mai 2021 – A doua parte- VIDEO. Mariana și Cristian Comănici se jignesc: "Ești ipocrit!"

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.