Camelia este noua concurenta de la Puterea dragostei! Cine sunt baietii care i-au atras atentia? Iata ce detalii inedite au iesit la iveala despre tanara bruneta!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 25 iul 2022, 05:55
Puterea dragostei la Kanal D Foto(5)
Camelia a pasit pentru prima data in casa Puterea dragostei, pentru a-si cauta jumatatea.
Sursa: Captură KANAL D

O noua concurenta si-a facut aparitia in casa Puterea dragostei in prima editie a emisiunii din aceasta saptamana. Iata cum au reactionat baietii la intrarea Cameliei!

In Gala Puterea dragostei de duminica, cea care a parasit competitia a fost Andreea, spre dezamagirea tuturor celorlalti concurenti, dar mai ales a lui Romeo, care isi dorea enorm sa mai incerce sa reinnoade lantul de iubire. Andreea a precizat ca a luat aceasta decizie de a pleca acasa, dupa ce a aflat ca tatal sau are probleme grave de sanatate, dar si pentru faptul ca nu o mai lega nimic de show-ul matrimonial, dupa despartirea de Romeo.


In editia de luni a emisiunii Puterea dragostei, toti concurentii au asteptat cu nerabdare intrarea unei noi concurente, dar mai cu seama baieti, care erau constienti ca va fi vorba despre o noua fata, dupa plecarea Andreei.

Camelia este noua concurenta de la Puterea dragostei!

In partea a doua e emisiunii de luni, in casa Puterea dragostei si-a facut aparitia o noua concurenta, Camelia, o bruneta focoasa, cu o silueta incantatoare si un decolteu generos care a incins imaginatia baietilor.

Inca de cum a facut primii pasi in casa baietilor, unii dintre ei s-au aratat destul de interesati de Camelia, noua concurenta. Cel care a spart gheata si inceput sa ii adreseze primele intrebari tinerei a fost nimeni altul decat Codrut, ina si ceilalati pareau sa fie ochi si urechi la tot ceea ce aceasta spunea.

Camelia are varsta de 25 de ani si vine din Targu Mures.

Coplesita de emotii, Camelia a incercat sa raspunda tuturor intrebariloe si micilor provocari lansate de baieti. Mai intai, Codrut a fost foarte curios sa afle daca aceasta il cunoste cumva dinainte pe Selatin, insa tanara a raspuns cu sinceritate ca nu stie pe nimeni din afara emisiunii.

Aceasta a marturisit ca nu a venit pentru cineva anume si ca isi doreste enorm sa-i cunoasca pe toti mai intai si abia apoi sa decida daca vreunul dintre ei s-ar potrivi cu genul de barbat pe care ea il cauta sa-i fie jumatate.

Intrebata cine sunt cei mai apreciati trei baieti, Camelia si-a luat inima-n dinti si a raspuns cu sinceritate ca ii admira de ceva vreme pe: Romeo, Marinescu si Selatin. Cel care a reactionat rapid a fost Romeo, care a tinut sa-i precizeze tinerei ca Marinescu se afla intr-o relatie complicata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce a fost nevoita sa raspunda multor intrebari si curiozitati ale baietilor, Camelia a decis sa-l invite la primul dans pe Romeo, cel care vine dupa o relatie esuata recent, dupa ce Andreea a decis sa plece acasa.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 25 mai 2021 – Prima parte- VIDEO. Aya, afirmație șocantă: "Sunt virgină"!

Citeste si: A părăsit competiția Puterea Dragostei pentru a-i fi alături tatălui bolnav! Eliminare în lacrimi în gala de duminică. Cristina Mihaela a citit mesajul ascuns în Cutia Pandorei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.