Ies la iveala detalii uluitoare! O concurenta sustine ca a fost sarutata cu forta de unul dintre baieti! Aflati ce reactii se vor isca in casa Puterea dragostei, miercuri, 26 mai, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 25 mai 2021, 19:27
Puterea dragostei la Kanal D Foto(5)
Adelina il acuza pe Paul ca ar fi pupat-o cu forta!
Sursa: Captură KANAL D

O concurenta de la "Puterea dragostei" a detonat bomba: sustine ca a fost pupata cu forta! Iata ce reactii se vor declansa!

Saptamana continua in casa Puterea dragostei in aceeasi atmosfera agitata, declansata de unii dintre concurenti, care din nou par ca au cu totul alte interese decat cel de a-si cauta jumatatea in cadrul emisiunii matrimoniale.

Daca in prima editie a saptamanii lucrurile s-au desfasurat intr-o nota mai pasnica, datorita aparitiei in casa Puterea dragostei a unei noi concurente, pe nume Camelia, care a facut furori printre baieti.

Aceasta l-a invitat la primul dans pe nimeni altul decat Romeo, care a ramas de curand singur din nou, dupa plecarea Andreei.

Tot la inceputul acestei saptamani, Ayda si Radu s-au infruntat din nou intr-o cearta apriga, pe tema geloziei. Insa a izbucnit un nou conflict si intre Mariana si Comanici, care au ajuns la jigniri aspre.

Adelina face dezvaluiri uluitoare! Tanara il acuza pe Paul ca ar fi sarutat-o cu forta! "M-am intors cu capul si m-a pupat pe coltul buzelor! Si m-a pupat cu forta ce sa fac?"

In editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile vor incepe sa se agite inca din prima parte a zilei, cand se vor isca certuri mari intre unii dintre concurenti.

Seria tensiunilor este deschisa de un conflict iscat intre Alexandra, Marinescu si Comanici, care ajung sa isi adreseze cuvinte usturatoare. Mai mult decat atat, Alexandra ii sugereaza furioasa lui Comanici sa plece din emisiune daca s-a saturat de ea si de reactiile ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior se va declansa un mare scandal intre Ayda, Radu, Adelina si Paul. Totul va pleca de la faptul ca Adelina, una dintre noile concurente intrate in casa Puterea dragostei, care va lansa acuzatii grave la adresa lui Paul.

Tanara sustine ca Paul ar fi sarutat-o cu forta, moment in care Radu rabufneste de gelozie. In vreme ce Paul incearca sa explice cum s-au petrecut de fapt lucrurile.

"M-am intors cu capul si m-a pupat pe coltul buzelor! Si m-a pupat cu forta ce sa fac?", spune Adelina.

Citeste si: Camelia este noua concurenta de la Puterea dragostei! Cine sunt baietii care i-au atras atentia? Iata ce detalii inedite au iesit la iveala despre tanara bruneta!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 25 mai 2021 – A doua parte- VIDEO. Cristian Marinescu, atacat dur: "Maria, vezi că e cățelușul tău pe-aicea"

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.