Cele mai bune 5 hoteluri din zona Unirii Bucuresti

Author: Oana Iosif

Cu nenumarate posibilitati de entertainment, Bucurestiul este un oras care merita vizitat, fiind una dintre cele mai sigure si accesibile capitale europene. Dintre zonele orasului se distinge centrul Bucurestiului, care este plin de posibilitati de petrecere a timpului liber, de la variantele clasice precum restaurante, cluburi, baruri, cafenele si locuri de promenada, pana la variantele mai inedite. Asadar, persoanelor care isi doresc sa fie aproape de zona zero, in care au loc tot felul de evenimente si activitati, li se recomanda sa se cazeze in zona Unirii.

Cei care iau in calcul optiunea unui city-break in Bucuresti au la dispozitie unitati de cazare moderne din care pot alege, care functioneaza in conformitate cu standarde ridicate in ceea ce priveste ospitalitatea. Iata care sunt cele mai bune 5 hoteluri din zona Unirii Bucuresti!

Hilton Garden Inn

Lantul international de top detine mai multe hoteluri in Romania, caracterizandu-se prin servicii ireprosabile si conditii sporite de confort. Situat in centrul vechi din capitala, hotelul de patru stele se afla in apropiere de numeroase centre de interes, precum Parcul Cismigiu, zona Teatrului National sau cea a Ateneului Roman. Dintre plusurile pe care le ofera oaspetilor, pot fi mentionate camerele cu pat Suite Dreams by Serta, televizoare HD sau articole de toaleta de cea mai buna calitate.

Mercure Bucharest Unirii

Camerele hotelului Mercure Bucharest Unirii sunt decorate modern, oferind o atmosfera calda si confort de patru stele. Oaspetii care doresc sa se rasfete pot opta pentru o camera tip King Privilege, insa hotelul pune la dispozitie si camere duble sau twin superioare. Parcarea gratuita, curatenia ireprosabila, locatia extrem de buna, camerele spatioase si mobilate placut, baile dotate corespunzator si amabilitatea personalului sunt doar cateva dintre motivele pentru care oaspetii Mercure spun ca s-ar reintoarce in acest hotel.

Europa Royale

O alta alegere de top in Bucuresti, tot de patru stele, este hotelul Europa Royale, care este localizat intr-o cladire cu arhitectura specifica secolului al XIX-lea. Aflat la doar 50 de metri de statia de metrou Piata Unirii, hotelul le ofera oaspetilor camere cu vedere panoramica asupra centrului orasului. Cei care se cazeaza in acest hotel au la dispozitie mai multe tipuri de camere din care pot alege, de la cele standard, pana la Suita Junior, camerele Atrium sau Queen Deluxe. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, paturi confortabile, TV si minibar, iar in baie se ofera gratuit articole de toaleta.

Concorde Old Bucharest

Un alt loc preferat de cei care cauta cazare in Bucuresti, hotelul Concorde Old Bucharest este gazduit de o cladire noua, dar construita in stil neoclasic. Camerele sunt deosebite, fiind amenajate in stil elegant si prevazute cu mocheta plusata pentru un maxim de confort, iar vederea asupra orasului sau a raului ii incanta pe oaspeti. In ceea ce priveste tipul camerelor, exista mai multe variante in regim single sau double, evaluate la patru stele: camera superioara cu balcon, camera Deluxe sau camera Grand Deluxe. In plus, hotelul dispune de o gradina proprie.

Hotel Capitol

Din lista cu cele mai bune hoteluri din zona Unirii nu putea lipsi Hotelul Capitol, evaluat la patru stele si construit in anul 1901. Bineinteles, de-a lungul timpului hotelul a trecut prin renovari, aducandu-i-se imbunatatiri considerabile, insa decorul original deosebit a fost pastrat. Camerele se caracterizeaza prin eleganta, fiind totodata si extrem de spatioase.

Cateva dintre motivele pentru care Hotel Capitol este preferat de catre oaspeti sunt amplasarea centrala si locatia fantastica, personalul amabil, curatenia camerelor, micul dejun diversificat, confortul sporit oferit de camerele spatioase si, bineinteles, proximitatea fata de Centrul Vechi.

Ce facilitati ofera zona Unirii?

Pe langa posibilitatile conventionale de distractie si recreere pe care le au persoanele care se cazeaza in hotelurile din zona Unirii, exista si alte avantaje pe care le ofera aceste unitati de cazare, inclusiv celor care lucreaza in zona. Bucurestiul este un oras cosmopolit, cu deschidere catre activitati moderne. Astfel, domnisoarele care activeaza ca modele in industria videochat-ului si au un job la un studio videochat, pot alege sa se cazeze la unul dintre aceste hoteluri, pentru a fi cat mai aproape de locul in care activeaza.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.