Roxana Nemes, anunț neașteptat după ce s-a întors de la Survivor România 2021: „Nu las câmpul de luptă nici acum!” Ce altă provocare a acceptat Faimoasa?

Autor: Amalia Georgescu
Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Și-ar fi dorit să ajungă până în finală la Survivor România 2021, dar problemele de sănătate nu i-au permis. Ce anunț a făcut Roxana Nemeș acum? O nouă provocare pentru fosta concurentă din echipa Faimoșilor.

Roxana Nemeș și-a dorit să le demonstreze tuturor celor care o cunosc că este o femeie puternică și că poate face față oricărei situații, oricât ar fi de grea. Deși s-a descurcat bine la Survivor România 2021, în cele din urmă, Faimoasa a părăsit competiția  din cauza unor probleme grave de sănătate. Cu toate acestea, provocările nu s-au terminat pentru ea nici după ce a ajuns în țară.

Ce anunț a făcut Faimoasa pe instagram?

Roxana Nemeș e gata de luptă! Ce le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram?

În urma participării la Survivor România 2021, Roxana Nemeș le-a dezvăluit fanilor o altă latură a ei, cea de luptătoare. Deși este tot timpul machiată, coafată și îmbracă ținute elegante, fiind cunoscută pasiunea ei pentru modă, Roxana Nemeș a vrut să arate că poate să trăiască și în condiții grele, fără să mai aibă parte de confortul cu care este obișnuită.

Chiar dacă a luptat cu toate forțele pe traseele din Republica Dominicană și și-a depășit de fiecare dată limitele, organismul Roxanei Nemeș a cedat în cele din urmă, iar vedeta nu a mai primit acceptul medicului pentru a continua să lupte alături de Faimoși. 

Citeste si: Roxana Nemeș a dat cărțile pe față. A venit în platoul Teo Show și a dezvăluit totul despre un Faimos: „Încearcă să manipuleze și nu prea îi merge!”

După ce a revenit în țară, Faimoasa pare că și-a recăpătat puterile și pentru a se menține în formă a acceptat o nouă provocare. A postat un video pe contul de instagram în care apare cu manușile de box în mâini, lovind cu putere un sac de box.

„Nu las campul “de luptă” nici acum! Luptam sau ce facem?!”, a scris Roxana Nemeș pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, se pare că Roxana Nemeș are o nouă pasiune pentru sport și își dorește să încerce lucruri noi și să se dezvolte din acest punct de vedere.

La scurt timp după ce s-a întors de la Survivor România 2021, Roxana Nemeș și-a reluat și activitatea profesională. Aceasta a lansat o nouă melodie și este foarte activă pe instagram, acolo unde postează fotografii și informații de interes pentru toți urmăritorii ei.

Vedeta are planuri de viitor și în ceea ce privește viața personală, dezvăluind că ea și iubitul ei se gândesc la nuntă, dar că încă nu au stabilit detaliile în legătură cu acest eveniment.

Citeste si: O recunoști? Numele acestei vedete stă acum pe buzele tuturor. Așa arăta în copilărie!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.