Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 26 mai 2021 – A doua parte - VIDEO. Alexandra și Codruț SE DESPART definitiv: "M-a distrus!"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 26 mai 2021, 14:59
Alexandra Cărare și Codruț
Sursa: captura video Kanal D

Alexandra Cărare și Codruț se ceartă din nou și pun definitiv capăt poveștii lor de iubire. Urmărește a doua parte din Puterea Dragostei de la ora 15:00 la TV și Live Video Online, pe kanald.ro.

Alexandra și Codruț s-au despărțit din nou în urmă cu câteva zile. În partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi ei se ceartă din nou și dau de înțeles că nu mai e cale de întors, așa cum a fost în trecut.

"Nu mai vreau să vorbesc cu ea în viața mea, m-a distrus", spune Codruț.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Codruț nu mai rezistă și o jignește pe fosta iubită, moment în care prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, intervine.

"Nu ți-e rușine să jignești o femeie? Ieși afară în momentul ăsta", îi spune Cristina Mihaela lui Codruț.

După ce concurentul se mai răcorește, prezentatoarea show-ului îi întreabă pe acesta dacă nu vrea să continue să lupte pentru Alexandra.

"Codruț, dar nu vrei tu mai bine să lupți pentru ea și să nu mai iei decizii pripite?", îl întreabă Cristina Mihaela pe Codruț. "Nu, domnișoara Cristina", răspunde el.

"Codruț, eu mi-am dorit relația asta", spune Alexandra.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De-a lungul timpului cei doi s-au mai certat, s-au și despărțit, iar relația lor a trecut testul timpului. Alexandra și Codruț erau de luni bune împreună, dar se pare că totul se încheie între ei. Codruț nu crede cu adevărat în sentimentele Alexandrei, mai ales că i s-a spus de către mai mulți concurenți că Alexandra nu face decât să îl folosească și că stă cu el din milă.

Această idee, care vine, de fapt, de la Comănici Codruț și-a însușit-o, la un moment dat, în emisiune, spunând el, cu gura lui, că Alexandra a stat cu el din milă.

Alexandra se află la a doua relație eșuată în casa Puterea Dragostei. Primul concurent cu care a fost cuplată Alexandra este Nicos, care a părăsit casa Puterea Dragostei cu Meda. Nicos și Alexandra au fost pentru scurt timp împreună și, după încheierea relației, s-au jignit reciproc foarte dur.

Mai mulți concurenți au declarat că Alexandra ar avea un iubit în afara casei, unul dintre cei care susțineau asta fiind chiar Nicos

Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Puterea Dragostei este difuzată în cursul săptămânii de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Mona este însărcinată? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a afișat cu burtica de gravidă pe instagram și a făcut anunțul: „Îmi doresc...”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.