Păstrează autovehiculul în siguranță apelând la asigurareacasco.ro!

Author: Oana Iosif

Pentru foarte multe persoane autovehiculul este o necesitate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care numărul autovehiculelor a crescut enorm de mult. Ținând cont de faptul că prețul acestora a crescut foarte mult, achiziționarea unui autovehicul este pentru multe persoane un efort financiar considerabil.

Pentru ca acest efort să își dovedească utilitatea este necesar ca mașina să fie utilizată pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Riscurile la care se supune un șofer în momentul în care conduce un autovehicul face ca durata de utilizare a autoturismului să nu fie atât de lungă precum și-ar dori proprietarul acesteia.

Pentru a preveni o astfel de situație este necesară achiziționarea unei polițe de asigurare de tip CASCO. Aceasta face parte din categoria asigurărilor facultative ceea ce înseamnă că legislația rutieră nu-l obligbă pe posesorul autovehiculului să achiziționeze o astfel de asigurare.

În schimb, specialiștii care activează în domeniul rutier recomandă achiziționarea acestui tip de asigurare pentru că aceasta oferă o serie de beneficii foarte importante. Despre câteva dintre cele mai importante voi scrie în continuarea acestui articol.

Motive pentru care este recomandată achiziționarea unui CASCO

Protejarea autoturismului este o activitate care implică mai multe acțiuni, achiziționarea unei asigurări CASCO fiind una dintre cele mai importante acțiuni care trebuie întreprinsă pentru a putea proteja autoturismul și pentru al putea utiliza în cele mai bune condiții. Accidentele rutiere care apar fără vina noastră, actele de vandalism sau fenomenele meteorologice pot afecta autovehiculul.

O parte dintre riscurile care pot afecta integritatea mașinii nu pot fi controlate de către proprietarul acesteia motiv pentru care trebuie achiziționată o asigurare de tip CASCO. Nici această asigurare nu poate evita apariția problemelor care pot afecta buna funcționare a mașinii însă poate remedia aceste probleme astfel încât autoturismul să funcționeze și să arate ireproșabil.

Așadar, este utilă deținerea unei astfel de asigurări. Printre cele mai importante beneficii pe care le oferă deținerea unei asigurări CASCO, precizez următoarele:

  • Repară daunele materiale apărute la mașină ca urmare a unui accident rutier chiar dacă acesta s-a petrecut din vina ta. De asemenea, repară daunele materiale cauzate de actele de vandalism sau de dezastrele naturale.

  • Repară daunele materiale produse altor participanți la trafic sau ale persoanelor care nu sunt participante la trafic. De exemplu, deținând o poliță de asigurare de tip CASCO poate fi reparat un gard care a fost distrus de către mașină.

  • Oferă un sentiment de protecție. Este foarte important să simți acest sentiment mai ales în cazul în care s-a plătit o sumă de bani foarte mare pentru achiziționarea autoturismului.

  • Protejează foarte bine valoarea mașinii ceea ce face ca vânzarea acesteia să fie o decizie profitabilă. Trecerea timpului dar și eventualele situații care pot afecta buna funcționare a autovehiculului au un impact negativ asupra valorii mașinii. Pentru ca aceasta să nu se devalorizeze prea mult este necesar să fie menținută într-o stare optică și tehnică ireproșabilă. O astfel de situație este posibilă cu ajutorul unei polițe de asigurare de tip CASCO.

    Tot ceea ce trebuie să știi pentru a putea achiziționa cea mai bună poliță de asigurare CASCO

    Pentru că există mai multe firme care comercializează o astfel de asigurare dar și pentru că există mai multe tipuri de CASCO trebuie cunoscute anumite aspecte înainte de a achiziționa o astfel de asigurare.

    Aceasta trebuie să răspundă cât mai bine nevoilor avute. Pentru a se întâmpla acest lucru trebuie avute în vedere următoarele detalii:

  • Nivelul de încredere de care se bucură firma de asigurare. Atunci când vine vorba despre acest aspect sunt foarte multe discuții pentru că din nefericire există și firme care nu sunt capabile să ofere un nivel ridicat de încredere. Pentru a nu constata pe propria piele acest lucru alege să colaborezi doar cu firme care de-a lungul timpului au demonstrat că sunt firme care oferă servicii serioase.

  • Care sunt tipurile de riscuri acoperite de către asigurare. În momentul de față, piața asigurărilor oferă posibilitatea de a achiziționa o poliță de asigurare CASCO care acoperă toate riscurile posibile.

  • De asemenea, poate fi achiziționată o poliță de asigurare care acoperă doar anumite riscuri, cum ar fi de exemplu, riscul de furt sau de acte de vandalism. Pentru a putea achiziționa o asigurare utilă trebuie acordată o atenție deosebită acestui aspect.

  • Care este procentul care trebuie suportat de către proprietarul autoturismului în cazul apariției daunelor materiale. Există posibilitatea de a achiziționa un CASCO care suportă în totalitate valoarea daunelor materiale sau există posibilitatea de a achiziționa un CASCO care presupune ca proprietarul autovehiculului să suporte o anumită parte din valoarea daunelor materiale produse. Atenție foarte mare și la acest aspect.

  • Formalitățile care trebuie întreprinse pentru a rezolva dauna materială produsă. Este știut faptul că birocrația este una dintre cele mai mari probleme în țara noastră. Pentru a nu te confrunta cu aceasta în încercarea de a repara dauna materială produsă este necesar ca procesul birocratic care trebuie parcurs să fie cât mai simplu.

     

Concluzii

Având o vastă experiență în domeniul asigurărilor auto, http://asigurareacasco.ro/asigurare-casco-allianz-tiriac-casco-asirom-si-casco-omniasig/ vine în fața clienților cu cea mai bună ofertă la achiziționarea unei polițe de asigurare de tip CASCO.

Aceasta este structurată în așa fel încât poate răspunde cu brio celor mai exigente cerințe venite din partea clienților.

Pentru a te convinge de acest lucru dar și pentru a putea achiziționa o astfel de asigurare accesează link-ul de mai sus. Din momentul în care ai achiziționat o astfel de asigurare ai certitudinea că orice s-ar întâmpla cu mașina va fi rezolvat în cel mai profesionist mod cu putință.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.