Irina Rimes, marturisiri neasteptate despre planurile de nunta cu iubitul ei francez! "Da, ma vad mama!"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 mai 2021, 14:12
irina rimes Foto(5)
Irina Rimes, despre noua sa relatie de iubire!
Sursa: Instagram

Indragita artista Irina Rimes a facut marturisiri inedite despre viitorul noii sale relatii de dragoste cu iubitul ei francez!

Irina Rimes a plecar in Franta pentru a lucra la noi proiecte muzicale si s-a indragostit din nou, desi a trecut printr-un divort. Renumita artista a facut dezvaluiri neasteptate despre iubitul ei francez, David Goldcher, alaturi de care se simte pregatita de un nou mariaj. Iata ce a recunoscut Irina despre marele pas de a deveni mamica.

Irina Rimes iubeste din nou si isi doreste sa devina mama!

Dupa un esec dureros in dragoste suferit dupa divortul de primul ei sot, Andi Banica, artista Irina Rimes s-a indragostit din nou si nu se teme de un nou mariaj, alaturi de iubitul ei, pe care l-a cunoscut relativ recent, in timpul pandemiei, pe cand se afla in Franta pentru a lucra la noi proiecte muzicale.
Irina Rimes a marturisit ca s-a indragostit iremediabil de carismaticul tanar francez si mai mult decat atat chiar a locuit vreme de doua luni impreuna cu el, in apropiere de Paris.


Invitata recent in cadrul unei emisiuni in mediul online, Irina Rimes a facut cateva dezvaluiri inedite din culisele noii sale relatii de iubire. Iata ce a spus cantareata despre posibilitatea de a deveni mamica in curand.

"L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Vai, ce-i cu copilul ăsta? Părea un copil, părea pierdut în spațiu. Eram amândoi pierduți în spațiu (…) Da, mă văd mamă.

Nu neapărat acum, dar nu sunt femeia aceea care n-o să facă copii. (…) Cred că nunta o să fie în România, să fie o nuntă cu dezbrăcatul miresei. Mai mult mă gândesc la prietenii din Franța care, atunci când o să audă de dezbrăcatul miresei… o să facă wow, se dezbracă mireasa… și să fie o mare dezamăgire pentru ei", a spus artista, potrivit protv.ro  

De asemenea, Irina Rimes a marturisit ca l-a adus pe David, iubitul ei, atat in Romania, cat si in Republica Moldova, pentru a-l prezenta parintilor ei, care se pare ca au fost foarte incantati de carismaticul tanar francez.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mama a rămas cea mai impresionată de el, pentru că i-a adus cașcaval care mirosea foarte urât. Dar nu despre asta vorbim. Am avut o masă foarte mare și, după ce au plecat oaspeții, a strâns singur masa și a spălat vasele. Și mama intră în casă: Irina, pe ăsta poți să-l păstrezi! Te rog frumos!", a mai marturisit Irina Rimes.

Recent, Irina Rimes a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini din timpul unei calatorii pe melagurile fascinante ale Frantei, alaturi de David, semn ca artista se afla din nou

in tara natala a iubitului ei.

"Un weekend fără planuri făcute de acasă, fără itinerariu, fără hoteluri, Doar mașina, sudul și noi. Aici, în mod specific, aveam în plan să vizităm altceva și, greșind drumul, am ajuns aici. Și ăsta e doar începutul. În următoarele zile/săptămâni o să vă bucur ochii cu ceea ce pot să numesc cel mai tare weekend din viața mea", a scris Irina Rimes pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Cum arata Irina Rimes in urma cu 11 ani: "Este o schimbare totala" FOTO