Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 37, sezonul 1, joi, 27 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 27 mai 2021, 18:00
Actorii din serialul "La răscruce"

Episodul cu numărul 37 din îndrăgitul serial "La răscruce" este difuzat în această seară. Urmăriți serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Veli trece prin momente cumplite, fiind în pericol de moarte!

Kadir e din ce în ce mai aproape de aflarea adevărului despre tatăl lui. Zeynep, cea care îl iubește din tot sufletul pe Kadir, încearcă din răsputeri să îl țină departe pe Kadir de aflarea faptului că "Neînsuflețitul" este tatăl său, însă eroul nostru e tot mai aproape să descopere acest lucru.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Veli încape pe mâinile traficanților ruși, care au venit special la Istanbul pentru a-i omorî pe el și pe Kadir.

Vom vedea dacă, în cele din urmă, Kadir reușește să îl salveze pe fostul său camarad, Veli.

Veli dorea, la un moment dat, să se răzbune pe Kadir, dar destinul pare că îi face să revină la sentimente mai bune unul față de celălalt.

Veli i-a ascuns lui Kadir faptul că acesta este fiul liderului mafiot "Neînsuflețitul", însă Kadir pare să îi dea de urmă acestuia. Veli plănuia să îl omoare el pe "Neînsuflețitul", pentru a nu fi pus Kadir în situația de a-și omorî propriul tată.

Cum se va încheia acest episod dramatic din serialul "La răscruce" aflați doar urmărind pelicula turcească după reality-show-ul fenomen Survivor România. "La răscruce" este programat să înceapă astăzi la ora 23:46.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La răscruce", un serial foarte popular!

Producția turcească "La răscruce" a cucerit publicul atât în România, cât și în Turcia.

Serialul este urmărit de sute de mii de telespectatori, iar în minutul de aur audiența lui depășește 1 milion de telespectatori.

Pe 1 aprilie Kanal D a obținut titlul de lider de audiență  cu "La răscruce" pe targetul Național. Episodul 21 a înregistrat, pe targetul Național, în intervalul orar 23:34- 1:08, un rating de 2,5% și o cotă de piață de 13,7%, potrivit Kantar Media România.

Postul Kanal D s-a clasat, totodată, pe locul doi cu episodul 21 al serialului "La răscruce" în rândul publicului Comercial, acumulând 1,4% puncte de rating și 9,7% cotă de piață.

Episodul din 1 aprilie al serialului “La răscruce” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării de 441.000 de telespectatori. În minutul de aur, înregistrat la ora 23:34, 1.338.000 de telespectatori urmăreau "La răscruce".

Serialul "La răscruce" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este transmis joi și vineri, după Survivor România.

Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM, de pe smartphone, laptop sau tabletă.

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 36, sezonul 1, vineri, 21 mai 2021- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.