Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 30 mai 2021–Prima parte- VIDEO. Eliminare surpriză, nu se aștepta nimeni!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 30 mai 2021, 14:00

O nouă ediție incendiară a emisiunii Puterea dragostei are loc astăzi, 30 mai. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Prima parte a ediției din 30 mai 2021 a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 16:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: O Războinică de la Survivor România 2021, concurentă în casa Puterea Dragostei? Chiar ea a dat vestea: „M-am gândit…”

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV    al postului Kanal D și este urmărită zilnic de mii de oameni. 

Dacă îți doreși să nu ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând   https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor asista la un nou conflict între concurenți. 

Editia Puterea Dragostei din 30 mai

A fost o săptămână foarte agitată în casa Puterea dragostei. Concurenții au uitat care este principalul motiv pentru care au intrat în casa iubirii, adică acela de aș găsi fiecare jumătatea, deoarece conflictele dintre ei nu se mai termină.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conflictele dintre concurenți s-au accentuat în ultima perioadă. Pe zi ce trece, jignirile și certurile se accentuează în casa Puterea dragostei, unde concurentii au dat uitarii faptul ca au intrat in cadrul emisiunii pentru a-si cauta jumatatea si nu pentru a-si face adversari.

Citeste si: Tensiunile ating cote alarmante in casa Puterea dragostei! Ayda sare sa o loveasca pe Maria! Aflati pana unde se va ajunge, vineri, 28 mai, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

În gala de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, Marinescu va dezvălui că deține mai multe informații despre colegii lui, informații care ar putea stârni controverse în casa iubirii. 

Bineînțele reproșrile nu vor înceta să apară, fiecare concurent încercând să demonstreze că știe adevărul despre cei mai controversați concurenți din competiție. 

Mihaela Dorobanțu le va da concurenților o veste surpriză. Se pare că în această editie nu va părăsi competiția doar un concurent, ci doi.

Totodată, rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre concurenții de la Puterea dragostei.

Show-ul de televiziune difuzat la Kanal D și care face parte din  programul postului TV  poate fi urmărit și live video pe site-ul Kanal D. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în zilele de weekend, aceasta poate fi urmărită de la 16 și 19.

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.