Război între Alexandra și Mariana! Replici acide între cele două concurente. Urmăriți o nouă ediție incendiară "Puterea dragostei", luni, 31 mai, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 30 mai 2021, 20:00

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc luni, 31 mai, la Kanal D.

La început de săptămână în casa Puterea Dragostei, tensiunea va pluti în aer. De dimineață vor izbucni conflicte puternice, iar concurenții se vor ataca reciproc. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 30 mai 2021–Prima parte- VIDEO. Eliminare surpriză, nu se aștepta nimeni!

Tensiuni mari in casa iubirii

Ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei le va aduce în atenția telespectatorilor pe Mariana, Aya și Alexandra.

Certurile dintre cei trei nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, având în vedere că și-au spus cuvinte grele de mai multe ori, încă din primul moment în care s-au cunoscut.

Saptamana inepe in casa Puterea dragostei intr-o atmosfera extrem de tensionata creata de unii dintre concurenti, care din nou au uitat motivul principal al intrarii lor in emisiune, acela de a-si cauta jumatatea ideala si de a forma un cuplu.

Citeste si: Alexandra izbucneste in lacrimi! "M-am saturat sa fiu facuta mincinoasa de niste persoane care nu merita nici sa..." Aflati ce acuzatii grave ii aduce Maria, SAMBATA, 29 mai, intr-o editie exploziva Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D

Concurenții de la Puterea Dragostei vor intra in noi conflicte puternice în ediția de luni a emisiunii.

Cu toate ca la finalul fiecărei zile pare că în casa Puterea Dragostei problemele și-au găsit rezolvarea, la prima oră a dimineții, concurenții aduc din nou în discuție anumite aspecte care reușesc să stârnească conflicte puternice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu nu se va putea abține de la comentarii și așa cum se întâmplă de fiecare dată, acesta va stârni din nou controverse în ediția de luni a emisiunii.

Care vor fi motivele pentru care băieții și fetele din casa iubirii își vor face din nou reproșuri?

Citeste si: O Războinică de la Survivor România 2021, concurentă în casa Puterea Dragostei? Chiar ea a dat vestea: „M-am gândit…”

Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și ulterior de la 19:00.

Dacă alegeți să urmăriți emisiunea Live Video Online, puteți face acest lucru accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.