Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 31 mai 2021–Prima parte- VIDEO

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 31 mai 2021, 08:00

O nouă ediție incendiară a emisiunii Puterea dragostei are loc astăzi, 31 mai. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Prima parte a ediției din 31 mai 2021 a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 30 mai 2021–Prima parte- VIDEO. Eliminare surpriză, nu se aștepta nimeni!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din    programul TV     al postului Kanal D și este urmărită zilnic de mii de oameni. 

Dacă îți doreși să nu ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând    https://www.kanald.ro/live.html    de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor asista la un nou conflict între concurenți. 

Editia Puterea Dragostei din 31 mai

Începe o nouă săptămână în casa Puterea dragostei, iar conflictele dintre concurenți se accentuează foarte tare.

În această ediție, jignirile și certurile se accentuează în casa Puterea dragostei, unde concurentii au dat uitarii faptul ca au intrat in cadrul emisiunii pentru a-si cauta jumatatea si nu pentru a-si face adversari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurentelor, deoarece lucrurile s-au precipitat din nou, iar tinerele au reluat certurile si conflictele anterioare.

Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.  

Desi ziua pare ca incepe intr-o atmosfera mai calma, pe parcurs lucrurile vor degenera din nou si reapar conflicte puternice intre anumiti concurenti.

Citeste si: Marinescu, hotărât să spună adevărul despre o concurentă din casa iubirii: „Nici nu vreau să vorbesc cine a fost în spatele tău, cunosc mai mulți!” Se încing spiritele în ediția Puterea Dragostei de joi, 27 mai, difuzată de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Cu toate că prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, Cristina Mihaela, încearcă să aplaneze conflictele și să îi facă pe concurenți să își rezolve problemele cu calm, fără scandal, de cele mai multe ori, aceștia nu își pot stăpâni furia și ajung să se jignească reciproc.

Citeste si: O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, de urgență la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier: „Așa se întâmplă când...” Cum se simte acum?

Rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre concurenții de la Puterea dragostei.

Show-ul de televiziune difuzat la Kanal D și care face parte din   programul postului TV   poate fi urmărit și live video pe site-ul Kanal D. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în zilele de weekend, aceasta poate fi urmărită de la 16 și 19.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.