Trauma neștiută a lui Ștefan Ciuculescu: ”Nu aș mai fi putut să vorbesc cu el niciodată...” Faimosul a făcut dezvăluiri emoționante despre un membru al familiei sale

Autor: Ana Dinu
Drama lui Stefan Ciuculescu
Sursa: Captură KANAL D

Faimoșii au câștigat jocul pentru comunicare, joc cu o valoare incomensurabilă. Concurenții au avut parte de un moment inedit în care au vorbit la telefon cu familiile lor. Ștefan Ciuculescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare după ce a vorbit cu o persoană dragă sufletului său.

Jocul pentru comunicare a fost intens și plin de adrenalină, concurenții au fost motivați să lupte cu toate forțele pentru a câștiga miza pusă în joc. Faimoșii s-au impus pe traseu și au reușit să aducă victoria mult dorită. Concurenții se vor bucura de convorbiri telefonice cu familiile lor.

Ștefan Ciuculescu, drama pe care nimeni nu o știa 

Faimoșii au adus victoria și în această seară, ei se vor bucura de convorbiri telefonice cu cele mai dragi persoane din viața lor.

Jocul din această seară a fost extrem de strâns, semn că Faimoșii și Războinicii și-au dorit cu orice preț această victorie. Ei bine, echipa roșie s-a impus din nou pe traseu, Andreea a fost cea care a adus puctul final echipei sale, pentru a doua oară consecutiv. Tânăra a dovedit în aceste zile că locul său este în competiția Survivor România 2021, deși coechipierii săi au propusă spre eliminare.

Apelurile telefonice de la cei dragi au fost așteptate cu sufletul la gură de echipa Faimoșilor, aceștea au vorbit la telefon cu familiile lor. Ștefan Ciculescu a izbucnit în lacrimi când i-a auzit vocea mamei sale, cu care nu a mai vorbit de o lună și jumătate de când se află în competiție. Momentul cel mai dramatic al convorbirii cu cei de acasă a fost când l-a auzit pe tatăl său, persoană extrem de importantă pentru el.

Citeste si: Primul joc pentru comunicare după unificarea echipelor. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta într-o bătălie epică marca Survivor România 2021. Care este miza jocului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Faimosul a dezvăluit, printre lacrimi, că a existat un moment în viața lui în care ar fi putut să nu-și mai audă tatăl niciodată.

”Cu tata nu prea vorbesc acasă, vorbesc cu mama de fiecare dată, în schimb, acum mi-am dat seama că a fost un moment în viață în care eu pe această persoană, anume tata, în momentul asta dacă aș fi fost aici, eu cu el nu aș mai fi putut să vorbesc niciodată și cred că am avut nevoie de experiența asta ca sa realizez și să-mi dau seama acum, după o

lună jumate în care nu am vorbit cu el că este o peroană importantă pentru mine...inima mea de leu”, a spus Ștefan.

Concurenții au avut ocazia să vorbească cu persoanele dragi din viața lor, după o lungă perioadă de când se află în competiție.

Citeste si: Final spectaculos la Survivor România 2021. Cine a câștigat jocul pentru comunicare și se va bucura de convorbiri telefonice cu cei dragi

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.