Cucu de la Faimosi a ajuns in Romania! Ce i-a transmis lui Culita Sterp dupa ce a vazut toate imaginile cu Faimosul descalificat la Survivor Romania

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 11:25
Cucu a ajuns in tara la o saptamana dupa eliminarea de la Survivor Romania

Cucu de la Faimosi a ajuns in tara dupa o luna de stat in competitia Survivor Romania 2021 ce se desfasoara in Republica Dominicana.

Cucu de la Faimosi a fost eliminat de la Survivor Romania in urma cu o saptamana, iar acum a revenit in Romania. La aeroport a fost intampinat atat de prieteni, familie cat si sustinatori. Cucu a tinut sa spuna ca luna pe care a petrecut-o in cadrul competitiei Survivor Romania 2021 a fost extrem de grea si poate parea scurt timpul cat a stat el in competitie, insa acolo totul trece foarte greu.

"Desi am stat doar 1 luna in competitie, pentru noi timpul a trecut foaarte greu, am senzatia ca am stat acolo 5 luni!! Aici sunt cateva momente CASTIGATOARE pentru mine, momente pe care nu o sa le uit NICIODATA! Momente in care am luptat pentru SUPRAVIETUIRE, literalmente!! Va multumesc din suflet pentru toata sustinerea voastra, desi a trecut fix o saptamana de  cand nu mai sunt in competitie, inca nu am putut sa vad toate mesajele/clipurile facute de voi!! FORZA FAIMOSII."

Cat despre coechipierul lui, Culita Sterp, Cucu a avut numai cuvinte de lauda si il felicita in primul rand pentru caracterul de care a dat dovada si de faptul ca a demonstrat in primul rand omenia si cu siguranta daca ramanea la Survivor Romania, castiga competitia. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ma bucur pentru tine Tata Culi! Haide acasaaa! Sunt cel mai fericit ca te-am cunoscut in contextul Survivor Romania pentru ca aici am putut sa gasesc cei mai sinceri oameni, cei mai goi, fara perdea!! Aici am putut sa observ ca esti un OM minunat!! Dintre toti colegii mei, tu ai sufletul CEL MAI MARE!! Daca ramaneai pana la final, tu erai CASTIGATORUL SURVIVOR ROMANIA 2021!! Tu esti SEFU’ la SURVIVOR! FORZAAA CULITAAA!" a fost mesajul lui Cucu pentru fostul Faimos de la Survivor Romania.