Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 31 mai - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 mai 2021, 11:15
O nouă ediție "În căutarea adevărului"
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție "În căutarea adevărului" este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Astăzi, la "În căutarea adevărului", vom urmări o nouă poveste complicată de amor.

Sunt implicați și copii, iar confruntarea finală îi va lăsa pe cei implicați cu gura căscată.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Îi vom cunoaște pe doi soți care nu mai au nicio treabă unul cu celălalt fiindcă ea este curtată de un coleg de serviciu.

La rândul lui, bărbatul recunoaște că are și el nevoi și își caută și el fericirea în altă parte.

În cele din urmă, în finalul episodului, cel care și-o dorește pe femeie apare cu un buchet de flori și îi spune că o iubește.

"Am venit fiindcă te iubesc și știu că și tu mă iubești pe mine", spune acesta.

Venirea lui îi lasă pe ceilalți actori cu gura căscată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prezentatorul Ernest Takacs, detectiv!

Emisiunea "În căutarea adevărului" este prezentată de Ernest Takacs, care a mai prezentat în trecut o producție asemănătoare, "Ochii din umbră".

La "În căutarea adevărului" vedem trădări, înșelări, minciuni de tot felul.

La confruntările finale aflăm tot adevărul despre fiecare poveste. Anumite aspecte sunt mereu ascunse, se spun jumătăți de adevăr, dar până la urmă Ernest dezvăluie tot ce este ascuns de către actorii principali.

Ernest Takacs are și diplomă de detectiv. Vedeta Kanal D mărturisea, într-un interviu pentru Libertatea, că și-a dorit să afle ce înseamnă efectiv munca de detectiv. 

"Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbra” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta. Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil. Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș putea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec", declara Ernest în interviul respectiv.

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din  programul TV  al postului Kanal D. Ea poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 13:00, atât la TV, cât și online, pe site-ul kanald.ro. Pentru a urmări "În căutarea adevărului" Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 28 mai- VIDEO