Mesaje și felicitări de 1 iunie! Cele mai deosebite urări de la mulți ani de Ziua Copilului!

Autor: Elena Padure
Actualizat: 25 iul 2022, 12:10

Cu ocazia Zilei copilului, trimiteți cele mai frumoase urări pentru cei mici. Vă propunem o listă de mesaje originale pe care să le trimiteți de 1 iunie 2021.

Ziua copilului este una cu o semnificație deosebită pentru copiii din întreaga țară, dar și pentru cei trecuți de prima tinerețe care încă își mențin spiritul tânăr. Iată cele mai frumoase mesaje și urări pe care le poți trimite de 1 iunie 2021.

Felicitări de Ziua Copilului 

Nu te grăbi să crești! La mulți ani!

Din suflet, pentru toți copiii lumii, astăzi vă dorim doar fericire.

la mulți ani!

Învață să-ți trăiești copilăria bine, pentru că zboară atât de repede, bucură-te ca să poți spune că a fost frumos, când se pierde în infinit

Fie ca tu să ai bucuria și mândria pe care le-am simțit când te-am adus în această lume în fiecare zi. La mulți ani!

Aşa eram eu la vârsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii, de cand ii lumea si pamantul, măcar sa zică cine ce-a zice.

Citeste si: Mesaje, urări și felicitări romantice pentru soție: la mulți ani soția mea!

Urări de „la mulți ani!” de 1 iunie 2021

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa!  Te imbratisam cu mult drag!

 La mulți ani! Creșteți alături de părinți care vă iubesc foarte mult, sănătoși și fericiți! Sunt mândru că ești copilul meu.

Din primul moment în care te-am văzut, mi-ai luminat sufletul și viața. La mulți ani, dragul meu copil!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dragi copii, păstrați-vă întotdeauna copilăria în suflet, la fel ca un fascicul de lumină, iar viața voastră va fi mai bună. La mulți ani!

Sunt mândru că ești copilul meu. Din primul moment în care te-am văzut, mi-ai luminat sufletul și viața. La mulți ani, dragul meu copil!

Dragi copii, păstrați-vă întotdeauna copilăria în suflet, la fel ca un fascicul de lumină, iar viața voastră va fi mai bună.

La mulți ani!

Copilăria este vârsta în care cea mai profundă fericire poate fi un zâmbet pur. Copilăria este o lume specială, plină de lumină și armonie. Bucurați-vă, dragi copii! 

Citeste si: Noi relaxări de la 1 iunie! Florin Cîţu a făcut marele anunţ

Mesaje de 1 iunie 2021

1 iunie fericit! Nu uitați, copiii sunt bogăția săracilor! Copilăria este un zâmbet, un vis, o bucurie, o pasăre care zboară în depărtare și un gând etern rătăcitor. 

Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare.

Păstrează-ți zâmbetul cald, sufletul pur și lumina din ochii. La multi ani dragi copii! 

Să aveți întotdeauna un suflet pur, un zâmbet blând și o viață lipsită de griji ca un copil. Descoperă-ți gingășia astăzi! La mulți ani!

Citeste si: 15 mesaje și sms-uri speciale de bună dimineața pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Mereu vei fi copilul meu drag, desi acum ai crescut. La Multi Ani si te iubesc mult!

Cea mai mare bucurie a unui copil este joaca, nu uita să te joci mereu. La mulţi ani!

Citeste si: Care sunt, de fapt, noile măsuri de relaxare de la 1 iunie? Ce restricții rămân în vigoare?