Culita Sterp si iubita sa, prima aparitie impreuna, dupa revenirea Faimosului din Republica Dominicana! Ce dezvaluiri inedite a facut Daniela despre relatia sa cu mama Geta!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 01 iun 2021, 22:01
Culita Sterp se bucura intens de clipele petrecute alaturi de iubita sa, dupa revenirea in tara.
Sursa: Captură KANAL D

Culita Sterp a revenit de curand in tara si este nedezlipit de iubita sa Daniela si de membrii familiei sale, carora le-a dus enorm lipsa in Dominicana.

De curand, Culita Sterp a hotarat sa puna punct parcursului sau in cadrul competitiei Survivor Romania, deoarece Faimosul isi dorea enorm sa ajunga in Romania pentru a-i fi alaturi iubitei sale, Daniela, atunci cand va aduce pe lume bebelusul lor. Astfel, Culita a refuzat sa mai intre pe traseele din Republica Dominicana si a fost descalificat.
Culita a revenit in tara ieri si a fost intampinat la aeroport cu mare bucurie si dragoste de catre mama Geta si de fratele sau, Iancu.

Mai mult decat atat, acesta a mai avut parte de o mare surpriza in aeroport, acolo unde l-au recunoscut multi sustinatori care si-au dorit sa-l felicite pentru intregul parcurs la Survivor Romania. Insa surprizele au continuat pentru Faimos, acesta a fost incantat cand a vazut ca familia sa a venit sa sa-l astepte cu bolidul sau de lux, un model extrem de scump de la Mercedes.

Daniela, marturisiri neasteptate despre mama Geta, viitoarea sa soacra!

Invitati in cadrul emisiunii Teo Show, prin Skype, Culita Sterp si Daniela, iubita sa, au facut dezvaluiri inedite despre clipele de fericire suprema traite la revederea de azi noapte, dar si despre ceea ce urmeaza sa se petreaca in viata lor de cuplu peste doar cateva zile, cand va veni pe lume bebelusul lor, mult dorit.

Intrebata cum se intelege cu mama Geta, viitoarea sa soacra, Daniela a marturisit ca i-a fost aproape in toata perioada in care Culita a fost plecat si mai mult decat atat a incurajat-o mereu si i-a dat

multe sfaturi importante pentru a putea sa isi gestioneze dorul de iubitul ei.

"De multe ori vorbeam cu ea, ne vizitam si imi povestea si ea de toate greutatile prin care a trecut si-mi spunea sa fiu puternica! Si m-a vazut si ea ca sunt, doar ca acum, sincer, din ultimul consiliu, de cand am vazut ca are o sansa sa vina acasa si n-a venit atunci, am si plans, a fost prima data cand am fost asa mai afectata, in rest am incercat sa ma setez sa fiu puternica, mai ales pentru sarcina sa fie

bine!", a spus Daniela.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Bursucu a intervenit si a amintit faptul ca mam Geta parea destul de dezamagita de faptul ca fiul ei a decis sa se retraga din competitia Survivor Romania mai devreme si nu a reusit sa ajunga in marea

finala. Aceasta a afirmat de curand ca si-ar fi dorit enorm sa il vada pe Culita in finala competitiei asa cum nici Iancu nu a reusit in sezonul precedent. Insa Faimosul a tinut sa precizeze ca a facut doar ceea ce i-a dictat inima, deoarece simtea nevoia sa ii fie alaturi iubitei sale la marele eveniment din viata lor.

"Mama Geta nu este suparata pe Daniela si nu a fost suparata niciodata! Mama asa este ea, mai face unele glume si o inteleg oarecum pentru ca ea si-a dorit foarte mult sa ajung pana in finala,

si-a dorit sa vin cu trofeul acasa, dar mi-a zis si ea de foarte multe ori cand stam noi si vorbim serios: <<Da, Culita pentru tine trofeul adevarat asta e!>> Este normal, pentru ca si oamenii care ma sustin si-ar fi dorit foarte mult sa raman pana in finala si ma vedeau pana in finala si ma vedeau poate chiar si castigator! Si eu ma vedeam daca nu era situatia de asa natura, eram acolo stiu sigur ca mergeam pana in finala pentru ca puteam, fizic, sportiv, ma duceam, dar avand in vedere situatia!",  a adaugat Culita.

Citeste si: Culiță de la Survivor România, primele declarații după ce a revenit în țară: "Primul lucru pe care o să-l fac e..."

Citeste si: Primele imagini cu Culita Sterp la aeroport. Cine a venit sa il intampine, cu ochii in lacrimi, la Otopeni. Culita a plans ca un copil