Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 49, sezonul 1, marți, 1 iunie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 13:05
Reyyan este devastată din pricina dispariției lui Miran!
Sursa: captura video Kanal D

Episodul cu numărul 49 din serialul Hercai este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe kanald.ro.

Reyyan este devastată după dispariția lui Miran. Frumoasa brunetă plânge cumplit și se gândește să își pună capăt zilelor. În orice caz, pentru ea este clar că nu poate trăi fără Miran.

"Dacă Miran nu e, nici Reyyan nu e", spune ea, cu lacrimi în ochi, disperată.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Reyyan nu știe că, de fapt, Miran luptă din răsputeri pentru a trăi, iar Firat face tot ce îi stă în putință pentru a-și salva bunul prieten.

Azize Aslanbey are o discuție față în față cu nepotul ei, Aslan. Azize află că nepotul ei vrea să se răzbune, de fapt, pe ea, nu pe clanul Șadoglu, așa cum susținea.

Războiul dintre cele două clanuri rivale, Șadoglu și Aslanbey, este departe de a se fi încheiat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflați ce se întâmplă cu Reyyan, care trece prin clipe cumplite, doar urmărind Hercai în această seară, la Kanal D, de la ora 20:00.

Hercai, de luni până miercuri la ora 20:00 la Kanal D

Serialul Hercai, difuzat de luni până miercuri la postul Kanal D, de la ora 20:00, poate fi urmărit atât la TV, cât și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, accesând adresa de Live Stream a postului nostru.

Hercai, care are un succes enorm atât în România, cât și în Turcia, țara care a produs serialul, prezintă povestea de dragoste incredibilă dintre Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü). 

Făcând parte din două familii înstărite, dar rivale, Reyyan și Miran ajung să se îndrăgostească unul de celălalt și luptă cu membrii familiilor lor pentru a-și păstra iubirea. 

În calea fericirii lor stau membrii clanurilor rivale, și îndeosebi Azize, bunica lui Miran, care nu vede decât răzbunare. Ea îi consideră responsabili pe cei din clanul Șadoglu pentru moartea fiului ei și pentru moartea soției acestuia, nora lui Azize.

Bătrâna, indiferent că ajunge să se certe și cu cei din familia ei, nu renunță pentru nimic în lume la răzbunare.

Odată ce se îndrăgostește iremediabil de Reyyan, Miran uită total de răzbunarea pe clanul Șadoglu. Dacă dragostea și bunătatea vor învinge aflați doar urmărind serialul Hercai de luni până miercuri la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Hanife din serialul "Hercai", una dintre cele mai talentate si indraznete actrite din Turcia! Iata cat de frumoasa era celebra Aydan Burhan la debutul ei in actorie!