Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 2 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Radu o sărută cu forța pe Adriana!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 13:05
Radu o pupă cu forța pe Adriana!
Sursa: captura video Kanal D

Ediție incendiară Puterea Dragostei miercuri, 2 iunie 2021. În centru vor fi Radu și Adriana!

Radu o sărută cu forța pe Adriana în ediția de miercuri, 2 iunie 2021 a emisunii Puterea Dragostei de la Kanal D. Radu se ascunde, pentru ca Adriana să nu-l vadă atunci când se află în camera roșie cu Marius, noul concurent.

Înainte de gestul șoc al lui Radu, Marius îi dezvăluie Adrianei că acesta i-a spus să nu se bage peste el. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Radu a spus clar și răspicat, recent, că e atras de Adriana, însă se pare că lumea nu l-a luat foarte în serios.

Iată că gestul lui demonstrează că o vrea pe bune pe Adriana.

Sora Alexandrei Cărare tinde să devină cea mai curtată concurentă de la Puterea Dragostei sezonul 3.

Noul intrat, Marius, și-o dorea, iar pe lista celor care o curtează sau au curtat-o se mai află Radu, Cristian Comănici și Cristian Marinescu.

Marinescu și Maria pare că s-au împăcat, așa că blondul ar putea fi pe listă, însă el este mereu imprevizibil și vrea să fie în centrul atenției.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ayda, nemulțumită de ce face Radu!

Ayda, fosta iubită a lui Radu, își arată din nou nemulțumirea pentru că Radu se dă la alte fete.

Ei nu îi pică deloc bine să îl vadă pe Radu sărutând-o pe Adriana, așa cum nu i-a picat niciodată când acesta se dădea la alte fete.

"Nu ți-e rușine să te dai la fata asta de față cu mine?", l-a mustrat Ayda pe Radu atunci când acesta încerca să cucerească, în trecut, o altă concurentă.

Radu și Ayda s-au certat foarte tare la Puterea Dragostei după despărțire, iar Radu chiar încerca să o convingă pe Ayda să își respecte promisiunea că pleacă acasă. El se simte inconfortabil în prezența fostei iubite, mai ales că aceasta dă impresia că intervine ori de câte ori Radu e aproape de a forma un nou cuplu în casă.

Puterea Dragostei este difuzată astăzi, ca în fiecare zi de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00.

Poți urmări emisiunea la TV sau online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 1 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Un nou conflict Marinescu- Andrei!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.