Bomba zilei în showbiz! Bianca Drăgușanu: "Breaking news! Sunt însărcinată!"

Autor: Diana Tilă
Bianca Drăgușanu Foto(5)
Bianca Drăgușanu, anunțul zilei!
Sursa: Instagram

Bianca Drăgușanu a făcut o mărturisire savuroasă în timp ce se afla la machiaj.

De Ziua Copilului, Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia, au fost inviate în platoul emisiunii Teo Show. Înainte de a intra în direct, vedeta a fost să se machieze. Una dintre fetele care s-au ocupat de înfățișarea blondinei este însărcinată cu o fetiță, iar vedetei iau venit mai multe idei.

Citeste si: Anunț important pentru copiii peste 12 ani. Se întâmplă începând de astăzi!

Bianca Drăgușanu e însărcinată?

Ea a început să glumească pe ideea că acum este și ea însărcinată, după ce a pus mâna pe burtica celeilalte femei. Replicile vedetei au stârnit hohote de râs printre celelalte femei aflate în încăpere.

Citeste si: Incredibil! Cum s-a transformat Bianca Drăgușanu de când apare la TV. O recunoşti?

Bianca Drăgușanu:  "Avem o micuță burtică și cică dacă faci așa (n.r.: atinge burta de gravidă a blondei) se ia aici".

Make-up artist: "Se ia".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Drăgușanu:  "Se ia aici (n.r.: se întoarce cu abdomenul spre burtica blondinei). Să se ia un pic. Estoy embarazada. Amigos, estoy embarazada (n.r.: Sunt însărcinată. Prieteni, sunt însărcinată). De mâine, sunt însărcinată, pentru că am pus mâna aici, la burtică. Doi iepurași o să fie! Sunt însărcinată, ăsta este breaking news acum. Nu mă felicitați?".

Fiica Biancăi Drăgușanu, agresată la grădiniță

Bianca Drăgușanu a mărturisit în cadrul emisiunii Teo Show că Sofia, fata pe care o are cu Victor Slav, ar fi fost agresată de către colegii ei. Vedeta spune că fiica ei a fost mușcată de către una dintre fostele colege de grupă, motiv pentru care a decic să o mute la o altă grădiniță.

Citeste si: Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme grave de sănătate. Vedeta este disperată: "Nu știu ce să mai fac. Din păcate..."

"Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.

S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior.

A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi", a povestit Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.