Bicicleta pentru copii JACK - siguranță impecabilă cu design elvețian

Author: Oana Iosif

După perioada căruciorului, tricicletele cu control parental și bicicleta de echilibru, este timpul ca copilul dvs. să-și ia prima bicicletă cu roți auxiliare.

Alegerea, cumpărarea și utilizarea acestei prime biciclete „reale” sunt la fel de interesante atât pentru copii, cât și pentru părinții lor. Cu toate acestea, acestea sunt adesea însoțite de multe întrebări, ezitări și ambiguități: care sunt caracteristicile importante ale bicicletei, ce o face sigură și stabilă, care elemente de design ar trebui să beneficieze de o atenție specială etc.

Marca elvețiană ZIZITO răspunde la aceste preocupări parentale nu cu cuvinte, ci cu un produs - aceasta este bicicleta pentru copii JACK, care reunește toate bunele practici legate de design, siguranță, confort și durabilitate. Ce este bicicleta JACK și care sunt avantajele sale incontestabile pentru sănătatea și confortul copilului dumneavoastră - aflați în rândurile următoare.

Bicicleta pentru copii JACK - caracteristici tehnice de bază

Modelul ZIZITO JACK are roți de 16 inci (40 cm și jumătate), ceea ce îl face potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani sau o înălțime aproximativă de 105 până la 120 cm.

Greutatea modelului este de 10,5 kg – un raport de aur ce combină optim ușurința și stabilitatea, ceea ce este deosebit de important pentru cei mai tineri și cei fără experiență.

ZIZITO JACK are un certificat individual de siguranță SGS Elveția ce reprezintă garantarea respectării celor mai bune practici și a celor mai înalte standarde în producția de vehicule pentru copii.

Cum exact asigură modelul JACK siguranța completă a copilului?

Proiectarea și construcția bicicletei JACK trece prin mai multe faze, inclusiv determinarea elementelor suplimentare ale modelului și a materialelor din care ar trebui să fie fabricată. Pentru a garanta siguranța copilului, modelul are:

 

  • Cadru robust din oțel, potrivit pentru mersul pe terenuri denivelate, rezistent la șocuri și sarcini mecanice ridicate.
  • Coroana de oțel, eliminând un grad imens de probleme neprevăzute cu lanțul în timpul conducerii.
  • Sistem de frânare combinat de frână de parcare și frână contra, permițând reducerea rapidă și instinctivă a vitezei.
  • Protecția lanțului pentru a preveni acumularea de murdărie sau pătrunderea obiectelor, precum și pericolele ulterioare pentru copil.
  • Roți auxiliare durabile care preiau greutatea atunci când se clatină, dar stimulează în același timp independența.
  • Claxon manual, prin care copilul poate comunica cu alți utilizatori ai drumului.

 

ZIZITO JACK are o singură viteză - cea mai bună soluție posibilă pentru bicicliștii fără experiență în primele lor încercări de a-și stăpâni noua abilitate.

Atunci când pedalează pe această bicicletă, valabil si pentru toate celelalte modele de biciclete, părintele trebuie să ofere copilului său echipamentul de protecție necesar - cască, genunchiere și cotiere pentru a atenua impactul și a preveni rănirea gravă în caz de cădere.

Avantajele suplimentare ale modelului

După cum s-a menționat deja, unul dintre principalele avantaje ale modelului este raportul optim între greutate și stabilitate. JACK este un model suficient de greu pentru a fi stabil și suficient de ușor pentru a fi confortabil și ușor de transportat.

Bicicleta pentru copii are un coș de bagaje suplimentar în care copilul își poate transporta jucăriile, sticla de apă sau îmbrăcămintea exterioară fără a fi distras sau a pierde controlul.

Aripile stabile și fiabile, la rândul lor, păstrează copilul și hainele sale curate și uscate, chiar și atunci când mergeți cu bicicleta prin noroi, bălți adânci sau drumuri foarte murdare.

Nu în ultimul rând, bicicleta pentru copii ZIZITO JACK vine la dumneavoastră cu o perioadă de garanție de doi ani, timp în care orice defect sau problemă funcțională va fi eliminată pe cheltuiala producătorului sau a dealerului.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.