Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 2 iunie 2021 - A doua parte - VIDEO. Alexandra Cărare își iese din minți: "Lasă-mă să vorbesc"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 iun 2021, 14:54
Aya, Andrei și Alexandra
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Impulsiva Alexandra Cărare își iese din sărite și țipă la Andrei, iubitul Ayei.

"Andrei, lasă-mă să vorbesc! Știi ceva? Vorbește tu", îi spune Alexandra, nervoasă, concurentului.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra Cărare și Aya au o istorie în acest sezon 3 de la Puterea Dragostei. Cele două au fost implicate în mai multe conflicte, dar pare că au trecut peste tensiuni.

Rivalitatea celor două a început când Aya nici nu formase un cuplu cu Akebono. Scoasă din sărite de atitudinea Ayei, Alexandra a sărit, la un moment dat, să o bată pe Aya. Ulterior, Alexandra a mai încercat să o agreseze pe Aya chiar în timpul emisiunii.

În afară de aceste momente violente din emisiune, cele două s-au contrat verbal de foarte multe ori.

„Ai trăit de pe urma bărbaților!”, spunea Aya despre Alexandra Cărare, în timp ce Alexandra acuza că Aya ar trăi de pe urma unei instituții din Germania.

Se pare că, în cele din urmă, cele două au pus batista pe țambal. Chiar când Alexandra se contrează astăzi cu Andrei, Aya nu intervine, doar râde. Ea se pare că se concentrează acum pe conflictul cu Maria. 

Aya a susținut că Maria dormea la hotel cu altcineva, în timp ce Maria, la rândul ei, a spus despre Aya că ar fi fost fotografiată cu un bărbat în pat și consumând alcool.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Marinescu, vrei înregistrările când vorbea Maria în casă despre tine? Vrei s-o auzi pe Maria când spune că se joacă aici cu tine și că acasă o să-ți dea papucii că ai 23 de ani, ești copil pentru ea? Dacă vrei îți trimit și cu cine a dormit la  hotel!", spunea Aya.

Un nou scandal între Ayda și Radu!

Ayda și Radu sunt din nou în conflict.

Deși brunetul pare să își dorească să formeze un alt cuplu, Ayda intervine ori de câte ori acesta încearcă ceva cu vreo concurentă din emisiune.

Recent el chiar încerca să o convingă pe Ayda să plece acasă.

"Nu mai pleci acasă, că ziceai că pleci", spunea Radu.

Ayda râdea și îi răspundea că nu mai pleacă pentru că vrea să îi facă lui zile grele în emisiune.

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei din 2 iunie începe la ora 17:00. Emisiunea poate fi urmărită atât Live, la TV, pe postul Kanal D, cât și Live Video Online, pe pagina de Live Stream de pe kanald.ro.

Citeste si: Bogdan Mocanu a rupt tăcerea, după ce Jador a anunțat că nu-și mai vorbesc: ”Cu prieteni din ăștia cine mai are nevoie de dușmani”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.