Andreea Bănică, primele declarații după operația la nas. Cum arată acum

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 13:40
Cum se simte Andreea Banica după operație
Sursa: Instagram

Andreea Bănică a suferit o intervenție chirurgicală la nas, după ce s-a confruntat o lungă perioadă de timp cu probleme de respirație. Cum se simte vedeta după operație?

În urmă cu câteva zile, Andreea Bănică a anunțat că și-a făcut curaj și se va opera de deviație de sept, după ce a amânat această intervenție o lungă perioadă de timp, iar acum s-a agravat. Afecțiunea cu care artista s-a confruntat mai bine de cinci ani, de acum va deveni de domeniul trecutului.

Care este starea de sănătate a Andreei Bănică după ce s-a operat de deviație de sept?

Blondina este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, cu o carieră longevivă din industria muzicală. Ceea ce nu știau fanii artistei este că se confrunta cu grave probleme de respirație, mai precis cu deviație de sept. În urma unui RMN realizat în urmă cu cinci ani, blondina a aflat de problemele cu care se confruntă, însă a tot amânat intervenția până în acest moment.

În urmă cu câteva zile, artista și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că urmează să se opereze la nas și să scape de probleme odată pentru totdeauna.

”Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată.(...) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani.

M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine.”,  le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Bănică, operată de urgență! Artista se confruntă cu probleme grave de sănătate: ”Mi-e frică...”

Andreea Bănică, primele declarații după ce a ieșit din operație

La scurt timp după ce a ieșit din operație, primul lucru pe care Andreea Bănică l-a făcut a fost să-și anunțe fanii cum se simte după operația de deviație de sept.

Artista a mărturisit că se simte foarte bine după operație, mai mult decât atât, blondina a ținut să le mulțumească pentru mesajele pe care i le-au trimis.

”Vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele. Sunt bine.”,  a scris Andreea Bănică pe pagina sa de socializare, alături de o poză de pe patul de spital. 

Citeste si: Andreea Bănică, vacanță exotică fără soț! Motivul pentru care Lucian Mitrea a rămas acasă