Aslan pregateste lovitura de gratie pentru Azize! Un musafir neasteptat isi face aparitia la conacul Aslanbey! Aflati ce intorsatura radicala vor lua lucrurile, LUNI, 7 iunie, intr-un nou episod dramatic din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iun 2021, 11:24
hercai serial turcesc Foto(4)
Reyyan si Miran, personajele principale ale serialului Hercai!
Sursa: Captură KANAL D

Trecutul nu-i da pace batranei Azize! O aparitie neasteptata la conacul Aslanbey ii va da toate planurile peste cap si va restabili o noua ordine in familie.

Serialul turcesc "Hercai" a fascinat publicul din Romania inca de la primele episoade difuzate la Kanal D, de luni pana miercuri, de la ora 20:00. Telespectatorii urmaresc cu nerabdare povestea emotionanta de dragoste dintre protagonistii Reyyan si Miran.
Idila celor doi tineri a izvorat din ura si razbunare, deoarece familiile lor se dusmanesc de multi ani, insa Reyyan si Miran au incercat din rasputeri sa restabileasca pacea si armonia prin intermediul iubirii lor.

Insa umbrele si secretele trecutului ambelor familii ies la iveala treptat si lucrurile capata dimensiuni nebanuite.

HERCAI, luni 7 iunie 2021: Aslan ii pregateste bunicii Azize o lovitura de gratie! Un musafir neasteptat isi face aparitia la canacul Aslanbey!

In episodul de luni, 7 iunie 2021, din serialul Hercai, tanarul Aslan, dominat de ura si razbunare, pune la cale o noua surpriza pentru bunica sa, Azize.

Acesta este hotarat sa o aduca pe sora batranei la conacul Aslanbey. Lucrurile se vor precipita dramatic, iar planurile ambitioasei Azize se vor prabusi.
Pe de alta parte, Reyyan este ingrijorata de masurile pe care le va lua Aslan, odata ce a hotarat sa o infrunte pe Azize. Tanara ii marturiseste lui Miran ca presimte ca ceva rau se va petrece, iar relatia lor va fi din nou in pericol.

Intre timp, Hazar face din nou eforturi uriase pentru a-si aminti tot ceea ce s-a intamplat in teribila noapte in care el si Dilsah au fost descoperiti de Mehmet Aslanbey in trecut. In cele din urma Hazar pare sa desluseasca misterul acelei nopti si este daramat cand afla adevarul.

Daca Hazar este extrem de fericit ca si-a regasit fiul si are de gand sa se apropie de Miran pentru a-i recastiga increderea, Cihan nu accepta ca tanarul sa devina principalul mostenitor al familiei Sadoglu si are de gand sa-l indeperteze definitiv.

Barbatul ii pune gand rau nepotului sau, pentru ca Azat sa ramana singurul mostenitor al familiei si preferatul bunicului Nasuh.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflati ce se va intampla la conacul Aslanbey, dar si ce plan diablic va pune la cale Cihan impotriva lui Miran, luni, 7 iunie, intr-un nou episod dramatic din serialul Hercai, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Carismaticul Aslan din serialul "Hercai", un fotomodel de succes in Turcia, dincolo de platourile de filmare! Cine este cea mai importanta femeie din viata chipesului Dogan Bayraktar?

Citeste si: Unde este filmat indragitul serial "Hercai": fascinantele locuri si decoruri desprinse parca din basme se afla intr-una dintre cele mai pitoresti zone ale Turciei!