Descoperă: Detalii inedite din viata celebrei Dilara Yeşilyaprak, Zeynep din serialul "HERCAI"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2022, 07:50
Zeynep Hercai Foto(4)
Zeynep din serialul Hercai i-a adus un mare succes tinerei actrite Dilara Yeșilyaprak.
Sursa: Instagram

Frumoasa Dilara Yeşilyaprak, Zeynep din "HERCAI", a cucerit publicul inca de la prima sa aparitie in lumina reflectoarelor si are deja un succes rasunator!

Zeynep din serialul Hercai este interpretată de Dilara Yeşilyaprak, o actriță în vârstă de 26 de ani. Deși este foarte tânără, actrița a cunoscut rapid gustul succesului in lumea cinematografiei, unde s-a afirmat datorita talentului desavarsit si a frumusetii sale angelice.

Cine este ZEYNEP din serialul HERCAI? 

Dilara Yeşilyaprak, Zeynep din serialul Hercai, s-a nascut in anul 1995, in Istanbul, intr-o familie instarita.

Parintii sai si fratele sau mai mare i-au descoperit inca din copilarie talentul actoricesc si marea pasiune pentru teatru. Astfel ca peste ani, tanara Dilara a fost indrumata sa studieze in domeniul actoriei, dupa absolvirea liceului.

Aceasta a studiat Facultatea de Teatru si Film in cadrul Universitatii Maltepe, din Istanbul, unde s-a specializat atat pe partea de actorie, cat si de regie.

La scurt timp dupa absolvirea facultatii Dilara a avut sansa de a primi o prima propunere e a juca intr-un serial turcesc, pe care a acceptat-o fara sa stea pe ganduri, luand-o drept cea mai mare provocare a vietii sale. Astfel in anul 2019, aceasta a fost cooptata sa joace in serialul" Benim Adım Melek", in care a avut un rol secundar insa i-a adus un prim mare succes si totodata un mare pas catre o cariera fulminanta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La doar un an de la debutul sau pe platourile de filmare, Dilara Yeșilyaprak a primit inca o oferta de nerefuzat si anume de a face parte din distributia serialului de mare succes, Hercai, in care a avut ocazia de a juca

alaturi de actori mari ai generatiei de aur ai Turciei. Aici Dilara a interpretat rolul unei tinere aparent sfioasa, care se va apropia pas cu pas de simpaticul Firat.

Dincolo de cariera sa promitatoare, frumoasa Dilara Yeșilyaprak are o viata privata extrem de discreta. Aceasta evita sa ofere presei detalii din viata sa privata. In general adora sa isi petreaca timpul liber in compania parintilor si a fratelui sau, pe care ii adora si care reprezinta centrul universului ei.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.