Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 4 iunie 2021 - Prima parte - VIDEO. Alexandra, conflict halucinant cu Alex Stoica: "Stai jos, că te pun jos, nu te juca!"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 iun 2021, 08:00
Alexandra îl amenință cu bătaia pe Alex Stoica!
Sursa: captura video Kanal D

Un conflict incredibil are loc în ediția de vineri, 4 iunie a emisiunii Puterea Dragostei. Alexandra îl amenință cu bătaia pe Alex Stoica! Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Alexandra Cărare este cunoscută ca fiind o persoană impulsivă. Ea nu se dă în lături să intre în conflicte și cu băieți.

Alexandra a mai dovedit acest lucru și în trecut, atunci când l-a plesnit pe Akebono, iar acum îl amenință pe Alex Stoica.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra îl amenință pe Alex Stoica cu bătaia.

"Stai jos, că te pun jos, nu te juca!", îl amenință Alexandra pe Alex Stoica.

Acesta încearcă să își impună punctul de vedere, iar concurenții intervin pentru a o împiedica pe Alexandra să îl agreseze pe Alex.

Alex Stoica este unul dintre cei mai calmi concurenți de la Puterea Dragostei, fiind rar implicat în conflicte.

Unul dintre cele mai cunoscute conflicte ale sale a fost cel cu Cristian Comănici, în momentul în care acesta forma un cuplu cu Mariana.

Enervat de faptul că Alex Stoica anunța că vrea să o cunoască mai bine pe Mariana, Comănici și-a pierdut cumpătul și chiar l-a lovit în emisiune pe Alex Stoica, lucru total neobișnuit pentru el.

Codruț, conflict de la distanță cu Marius!

Codruț este băgat prin videocall în emisiune de către Maria. Intervenția lui are loc în contextul în care Marius s-a apropiat de Alexandra.

"M-au ținut în brațe doi băieți", spune Alexandra relaxată într-o discuție cu Codruț.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrat prin videocall Codruț se contrează cu Marius. Acesta îl ironizează.

"Ești vreo vedetă? N-am auzit de tine, viața mea", îi spune Marius lui Codruț.

Alexandra și Codruț s-au despărțit recent, însă în prezent este neclar dacă mai sunt sau nu împreună. Marius pare interesat de Alexandra, spre nemulțumirea lui Codruț.

Mai multe persoane i-au spus lui Codruț în sezonul 3 că Alexandra ar sta cu el din milă.

La un moment dat chiar și el începuse să creadă acest lucru. Când a afirmat asta în emisiune Alexandra l-a taxat imediat.

Alexandra a avut numai doi iubiți în casa Puterea Dragostei, pe Nicos și pe Codruț, însă a fost curtată de mai mulți băieți, printre care și Cristian Marinescu, ce a încercat să o cucerească în sejurul petrecut în doi în Dominicană.

Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00.

Puteți urmări emisiunea atât la TV, cât și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa kanald.ro/live.html de pe telefon mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 3 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Concurentul scos din emisiune: "Ieși afară!"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.