Andreea Lodba, adevarul despre relatia Elenei Marin cu Stefan Ciuculescu la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Andreea Lodba, dezvaluiri despre experienta Survivor Romania

Andreea Lodba a ajuns in Romania de la Survivor Romania, iar fosta Faimoasa a facut cateva declaratii la cald despre experienta din Dominicana.

Invitata la Stafeta Mixta, Andreea Lodba a facut cateva dezvaluiri in exclusivitate despre experienta Survivor Romania 2021. Fosta Faimoasa si-ar mai fi dorit sa ramana in competitie chiar daca pe undeva stia ca daca va fi nominalizata, cu siguranta,va avea sanse sa fie eliminata din competitie.

Andreea Lodba, dezvaluiri despre experienta Survivor Romania 2021

Citeste si: Mama lui Stefan Ciuculescu vorbeste pentru prima data despre sansele Faimosului la Marele Trofeu: "Va fi nominalizat de Zanni. Nu cred ca va avea sanse..."

"Retrăiesc momentul. Iar acum când văd imaginile, mă emoționez. Știind că eram nominalizată, cumva mă așteptam să îmi aud numele, dar totodată speram să nu îmi aud numele. După ce am ieșit afară, au început oamenii din producție să mă felicite. Cumva faptul că empatizau cu mine, mă faceau mai tare să plâng. După care am fost dusă la hotel, am stat singură în cameră, nu aveam voie să interacționez cu nimeni. 

Aveam nevoie să fiu eu împăcată cu mine.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cat despre relatia cu ceilalti Faimosi, in special intrebata de cea dintre Elena Marin si Stefan Ciuculescu, Andreea a dezvaluit fara nicio ezitare ca este vorba strict de o prietenie si ca Faimoasa nici macar nu doarme langa fotbalist.

Andreea Lodba, despre coechipierii ei, Stefan Ciuculescu si Elena Marin

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Albert, favoritul publicului, accidentare grava la Survivor Romania! Ce se intampla cu Razboinicul in aceste momente

Între Elena și Ștefan eu am văzut o relație doar prietenească. Eu știu că ea are o relație și mereu vorbea despre iubitul ei.  Elena nici nu dormea lângă el, ea a dormit lângă Culiță, până a plecat el din competiție. Eu personal nu am văzut o apropiere, acum ei știu mai bine”,  a declarat Faimoasa pentru „Ștafeta mixtă”.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.