Frigiderele germane SEVERIN sunt acum disponibile și în România în magazinul TechStore.ro!

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 25 iul 2022, 16:35

Îți dorești un frigider nou, o combină frigorifică side by side, sau pur și simplu un aparat tip mini bar pentru pensiunea ta? Avem o veste bună! Frigiderele germane SEVERIN sunt acum disponibile și în România, în magazinul TechStore.ro, la prețuri pentru orice buzunar! Află din rândurile următoare povestea acestei companii precum și gama de produse pe care ți le oferă.

Primii pași către un business de talie mondială

Au fost ani, decenii chiar în care numele companiei Severin nu era cunoscut decât de apropiații patronilor și cumpărătorii din regiune. Această companie cu începuturi modeste a luat ființă în anul 1892, sub forma unei fierării din Sundern, Germania.

Apoi, la puțin timp după cel de-al doilea război mondial, mica fierărie a căpătat și o formă legală fiind înregistrată de către patronul său sub numele de Anton Severin Metallfabrik. La vremea aceea, acum mai bine de 100 de ani, Severin era una din puținele companii din Sundern care se ocupau cu prelucrarea metalelor.

Începând cu anul 1921, a luat ființă A. Severin & Co Company, al cărui principal domeniu de activitate era manufactura tacâmurilor din aluminiu. După aceea, pentru o anumită perioadă, compania A. Severin & Co Company a abandonat activitatea de prelucrare a tacâmurilor și a început să se concentreze mai mult pe fabricarea farfuriilor de prăjituri, suporturilor de pahare și cratițe și vase de sticlă. La un moment dat, chiar și tăvițele de servit au fost adăugate în portofoliu.

Până în anii 1950, nu se poate spune că Severin a avut parte de prea mult succes. Micile reușite au fost modeste și compania a reușit să evolueze cu adevărat abia în anul 1952, când Severin a început să producă aparate electrocasnice care, treptat, au ajuns populare și apreciate în întreaga lume.

Calitatea germană acum și în România

În ziua de azi compania Severin este reprezentată în peste 80 de țări și are birouri de vânzări în Franța, Spania, Suedia, Olanda, Italia și Polonia. Încă din anul 1995 principala ramură de producție se află în orașul Shenzhen din China, iar de anul trecut, din 2020, au încetat activitățile de producție din Sundern.

În România, produsele Severin pot fi cumpărate din magazinul online TechStore.ro, un magazin cu o colecție spectaculoasă de aparate electronice și electrocasnice de lux. Din acest magazin, amatorii și specialiștii în domeniul culinar își pot achiziționa frigidere sau combine frigorifice cu funcții impresionante, design uimitor și prețuri foarte convenabile.

Cel mai ieftin frigider Severin vândut de magazinul online TechStore.ro poate fi cumpărat cu puțin mai mult de 700 de lei, iar cel mai scump, nu atinge suma de 7000 de lei. De asemenea, dacă profiți la maxim de reducerile substanțiale acordate de TechStore.ro, poți cumpăra un frigider fabricat de acest brand la un preț chiar și mai mic.

Pe lângă prețul avantajos, printre principalele calități prin care se remarcă frigiderele Severin sunt dimensiunile lor generoase, funcția de dezghețare automată, consumul mic de energie, precum și gama de culori ce cuprinde nuanțe absolut delicioase. Ce spui de un frigider galben, roșu sau chiar turcoaz care să se transforme într-o elegantă pată de culoare pentru bucătăria ta?

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.