Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 40, sezonul 1, vineri, 4 iunie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actorii din serialul "La răscruce"

Serialul "La răscruce" ajunge astăzi la episodul cu numărul 40. Serialul poate fi urmărit și Live Video Online pe site-ul kanald.ro.

Episodul cu numărul 40 din "La răscruce" este plin de dramatism, așa cum ne-am obișnuit.

Kadir este față în față cu tatăl lui, Neînsuflețitul, cel care a comandat atentatul terorist în care și-au pierdut viața soția și fiica lui Kadir.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

În ciuda faptului că a jurat că îl va omorî pe cel care a orchestrat atacul care l-a lăsat fără familie, Kadir nu se grăbește să îl execute pe Neînsuflețitul.

Ba chiar are o discuție emoționantă cu acesta. Liderul mafiot îi mărturisește lui Kadir că și-a pierdut un fiu, acest fiu pierdut fiind tocmai Kadir, lucru pe care liderul mafiot nu i-l mai mărturisește polițistului.

Veli este și el supărat fiindcă nu se poate răzbuna pe Neînsuflețitul.

El a scăpat din ghearele mafioților ruși veniți să îl ucidă, însă e tot mai departe de obiectivul său personal, eliminarea lui Neînsuflețitul. 

Zeynep are o discuție foarte importantă cu mama lui Kadir. Zeynep este chiar cea care l-a reconciliat pe Kadir cu mama lui care l-a abandonat într-un orfelinat. Frumoasa roșcată îi spune mamei lui Kadir că este înspăimântată la gândul că iubitul ei îl va omorî pe tatăl lui. La rândul ei femeia îi mărturisește lui Zeynep că regretă că nu i-a spus lui Kadir adevărul despre trecutul lui și al ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La răscruce", povestea unei a doua șanse!

Serialul "La răscruce" (în original Çarpıșma) redă povestea complicată a polițistului Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) și a iubitei sale, frumoasa Zeynep (Elçin Sangu).

Kadir își pierde soția și fiica într-un atentat terorist comandat de Neînsuflețitul, se simte vinovat pentru tragedie și decide să se sinucidă.

Kadir produce un accident care, credea el, îi va lua viața, numai că va scăpa cu câteva răni. În urma accidentului o reîntâlnește pe frumoasa Zeynep, pe care a cunoscut-o la orfelinat și care are și ea o fiică.

Cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt, numai că vor trebui să treacă prin numeroase evenimente tumultoase.

Urmărește serialul "La răscruce" în fiecare joi și vineri la Kanal D. Serialul este difuzat după Survivor România, după ora 23:45, fiind transmis atât la TV, cât și Live Video Online, pe kanald.ro. Pentru a urmări serialul online este nevoie doar să accesați pagina de Live Stream a site-ului nostru.

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 39, sezonul 1, joi, 3 iunie 2021- VIDEO

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.