Lupta este din ce în ce mai strânsă la Survivor România 2021. Ce anunț a făcut Daniel Pavel înaintea jocului pentru imunitate?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 iun 2021, 22:59
Concurenții de la Survivor România 2021 înaintea jocului pentru imunitate
Sursa: Captură KANAL D

Concurenții rămași în competiția Survivor România 2021 visează să ajungă în Marea Finală, astfel că jocurile pentru imunitate sunt mai importante ca niciodată. Ce a dezvăluit Daniel Pavel înainte ca Faimoșii și Războinicii să intre pe traseu?

Faimoșii și Războinicii își doresc să câștige fiecare joc de la Survivor România 2021, însă motivația este mult mai mare atunci când în joc este imunitatea. Pe ce traseu vor lupta concurenți în al doilea joc al săptămânii la Survivor România 2021? Jocul are o miză dublă în această seară!

Daniel Pavel, anunț important pentru Faimoși și Războinici. Care este miza jocului în această seară?

Faimoșii și Războinicii au în comun un singur lucru în acest moment: dorința de a rămâne uniți până la finalul competiției. Concurenții știu că este esențial să rămână în aceeași formulă pentru a se impune în fața echipei adverse. Până când vor ajunge la lupte pe cont propriu, în probele individuale, concurenții din ambele echipe trebuie să se mobilizeze cât mai bine și să funcționeze ca o echipă, astfel încât rezultatele să fie în favoarea lor.

În această seară, emoțiile sunt mari atât în tabăra Faimoșilor, cât și în echipa Războinicilor. Concurenții au în față un nou joc pentru imunitate, mai exact o nouă șansă pentru a-și păstra echipa unită. Dacă săptămâna trecută Războinicii au putut răsufla ușurați, având în vedere că Andreea din echipa Faimoșilor a fost eliminată din competiție, acum, concurenții sunt motivați să lupte pentru ca echipa lor să nu se destrame. 

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal de proportii in Consiliul de Nominalizare. Zanni ii da fatala Adelinei Damian: "Esti GAME OVER..."

De cealaltă parte, Faimoșii își doresc și ei să iasă învingători pentru a avea parte de un consiliu liniștit și a nu fi nevoiți să facă nominalizări.

Săptămâna a început bine pentru Faimoși, ei fiind cei care au câștigat primul joc al săptămânii, jocul pentru recompensă. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În jocul pentru imunitate din această seară, totemul de imunitate nu este singurul premiu pus în joc, ci Daniel Pavel a făcut un anunț important pentru concurenți.

„Joc care are ca miză totemul de imunitate, consiliul liniștit, dar care are ca miză proviziile puse în joc. Echipa câștigătoare primește patru kilograme de cartofi, orez, făină și jumătate de litru de ulei.”, a spus Daniel Pavel.

Pentru a intra în posesia totemului de imunitate și a premiului suplimentar, Faimoșii și Războinicii vor intra pe următorul traseu:

„Concurenții intră pe traseu de pe o estradă și intră într-un slalom care se mișcă stânga-dreapta, după care îi așteaptă o punte îngustă și trebuie să depășească 3 bârne dispuse

în X. Apoi, un prim bazin dreptunghiular, concurenții îl parcurg pe latura mică, la sol, apoi iar un bazin dreptunghiular, apoi pe sub o plasă, după un ansamblu de obstacole pe care trebuie să le sară sau să intre pe sub ele, merg pe o punte-scară orizontală, după care ajung la proba de final. La proba de final trebuie să doboare 4 bețe, fiecare prinse cu câte o balama, prin aruncări succesive cu inele. Concurentul care doboară primul cele 4 bețe este concurentul care aduce punctul echipei sale. Echipa care ajunge prima la 10 puncte este echipa care câștigă prima imunitate a săptămânii.”, a dezvăluit Daniel Pavel.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Sebastian Chitoșcă după ce a vorbit cu soția lui? Faimosul este complet schimbat: „Mi-am dat seamă că...” Acum este evident de ce s-a îndepărtat de Zanni

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.