Cât de gravă este accidentarea suferită de Albert la Survivor România 2021? Incredibil ce a pățit pe traseu

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 iul 2022, 17:20
Albert din echipa Războinicilor s-a accidentat la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Emoții mari pentru Războinici în primul joc de imunitate al săptămânii. Albert Oprea s-a accidentat în timpul jocului și a fost nevoie de intervenția medicului, având în vedere că Războinicul a acuzat dureri serioase.

A fost nevoie de un moment de neatenție pentru ca Albert să se prăbușească la pământ din cauza unor dureri puternice în zona piciorului. Ce s-a întâmplat cu Războinicul de la Survivor România 2021?

Ce se întâmplă cu Albert Oprea după ce s-a accidentat? Medicul a intervenit imediat!

Albert Oprea pare hotărât să își forțeze limitele la Survivor România 2021, Războinicul fiind convins că are șanse mari să ajungă în Marea Finală.

În ultima perioadă, acesta a avut rezultate bune inclusiv pe traseu și se bucură de susținerea publicului, astfel că are toate motivele pentru a lupta până la epuizare și a aduce cât mai multe puncte pentru echipa din care face parte.

Citeste si: Lupta este din ce în ce mai strânsă la Survivor România 2021. Ce anunț a făcut Daniel Pavel înaintea jocului pentru imunitate?

În primul joc de imunitate al acestei săptămâni, Albert a intrat pe traseu gata să dea totul, însă un moment de neatenție l-ar putea costa scump. Războinicul s-a prăbușit la pământ și a cerut ajutorul celor din jur, acuzând dureri serioase în zona piciorului. Ajuns pe banca Războinicilor, Albert a dezvăluit că a călcat strâmb și că durerea pe care o simte este greu de suportat.

„Am călcat strâmb rău de tot...”,

i-a spus Albert Oprea, concurentul din echipa Războinicilor, medicului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicul a intervenit rapid pentru a-i calma durerea, iar în cele din urmă, Albert a început să se simtă ceva mai bine.

Având în vedere că se află de la începutul competiției la Survivor România 2021, Albert visează la marele trofeu, iar o accidentare serioasă ar putea reduce șansele ca el să ajungă la probele individuale.

„Ești bine, măi, e doar o întindere. Nu mai joci!”, i-a spus medicul lui Albert.

Albert s-a accidentat la intrarea în al doilea bazin. A uitat că în acel loc se află o scară și s-a lovit serios la picior.

Pentru că l-a văzut vizibil agitat și preocupat de faptul că accidentarea ar putea fi una gravă, medicul l-a liniștit pe Războinic, spunându-i că este vorba doar despre o întindere. Cu toate acestea, medicul i-a spus lui Albert că nu ar trebui să mai intre pe traseu, chiar dacă Războinicul și-a exprimat dorința de a face acest lucru.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Sebastian Chitoșcă după ce a vorbit cu soția lui? Faimosul este complet schimbat: „Mi-am dat seamă că...” Acum este evident de ce s-a îndepărtat de Zanni

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.