Albert, dezamăgit profund de Maria: „Am fost dus cu zăhărelul de ea...” Le-a mărturisit totul lui Zanni și lui Sebastian Chitoșcă

Autor: Amalia Georgescu
Zanni, Albert și Sebi de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Prietenia dintre Albert și Maria pare pe cale să se destrame, totul după ce Războinica a decis să se apropie de Adelina și să le declare război băieților. Ce a spus Albert despre cea pe care o credea prietenă?

În momentul în care Maria a intrat în competiția Survivor România 2021, Albert a fost foarte încântat de prezența ei, și-au petrecut majoritatea timpului împreună și chiar au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie între ei. Acum, Albert este dezamăgit de Maria și a dezvăluit de ce s-a îndepărtat de ea.

Albert, acuzații grave la adresa Mariei. S-a folosit sau nu Războinica de el?

În consiliul de nominalizare trecut, în echipa Războinicilor a izbucnit un adevărat conflict, fetele fiind deranjate de faptul că băieții din echipa lor nu le iau apărarea atunci când Faimoșii fac diferite comentarii la adresa lor. Dacă inițial Adelina a fost pusă la zid de băieți, ulterior, Albert a dezvăluit că și Maria i-a jignit și a adoptat un comportament nepotrivit, spre surprinderea tuturor.

După certurile din consiliu, Albert a simțit nevoia să își deschidă sufletul și a vorbit cu Zanni și Sebastian Chitoșcă. Războinicul este foarte dezamăgit de Maria și simte că aceasta s-a folosit de el pentru a câștiga simpatia publicului. Albert spune că în timp ce el a fost sincer în ceea ce privește prietenia lor, Maria s-ar fi apropiat de el doar pentru a fi votată de cei de acasă, totul făcând parte dintr-o strategie pusă la punct cu atenție de Războinică.

„Am fost dus cu zăhărelul de Maria de când a venit în competiție, frate, mi-a zis că e de partea mea. Adică a venit direct cu o strategie, la modul ăsta e favoritul publicului, mă aliez cu el, i-a mers strategia, a ieșit favorita publicului, a ieșit acolo în top și după a văzut ea ușor, ușor că pierde teren, că noi, băieții, suntem cei mai votați.

Eu am fost pe primul loc, Marius pe doi și Andrei pe trei și ce a zis? Dacă iese Adelina, următoarea sunt eu. Hai să fac cumva o dramă, să mă aliez cu Adelina și să facem cumva.”, le-a povestit Albert lui Zanni și lui Sebastian Chitoșcă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Maria Chitu, oaia neagra de la Survivor Romania 2021. Cum s-au rasculat Faimosii si Razboinicii impotriva ei si au facut-o sa planga in Consiliul de Nominalizare

Dacă până acum erau foarte uniți, se pare că Războinicii sunt în acest moment mai dezbinați ca niciodată, lucru care le afectează în mod cert și performanțele de pe traseu. 

Citeste si: Roxana Nemeș, complet schimbată după experiența Survivor România 2021: „Îmi vine să...” Ce i se întâmplă de când s-a întors acasă?

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.