Adelina Damian este eliminata de la Survivor Romania 2021! Primele declaratii ale fostei Razboinice dupa scandalul rasunator in care a fost implicata inainte sa paraseasca competitia

Autor: Alice Popescu
Adelina Damian a fost eliminata de la Survivor Romania

Adelina Damian a obtinut cele mai putine voturi in Consiliul de Eliminare si prin urmare, ea paraseste competitia Survivor Romania 2021.

Adelina, Albert si Maria au fost cei trei Razboinici propusi spre eliminare duminica seara in competitia Survivor Romania, insa cea care a intrunit cele mai putine voturi a fost Adelina Damian care a acceptat infrangerea cu zambetul pe buze. Pentru Adelina, drumul spre Marea Finala Survivor Romania 2021 s-a incheiat, insa fosta Razboinica spune ca nu are de ce sa fie suparata, din contra, este extrem de mandra ca a facut parte din acest proiect si le multumeste intregii echipe de productie si tuturor concurentilor.

Adelina Damian, prima reactie dupa eliminarea de la Surivivor Romania 

Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem (n.r Trăiește clipa!), cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știi când o să mai ieși sau cât mai stai pe aici.  Asta am încercat să fac în fiecare zi de când am venit aici, la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Foarte multe lecții am învățat aici, la Survivor.

Am lăsat tot confortul ăsta de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot pentru ce înseamnă Survivor. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor, le mulțumesc colegilor mei. A fost cu adevărat o experiență pe care mi-am dorit-o enorm de mult.

Adelina Damian a iesit din competitia Survivor Romania cu zambetul pe buze

De cateva zile, insa Adelina a fost implicata in mai multe conflicte dintre Razboinici si Faimosi. Insa, in ultima parioada, atat ea cat si Maria au fost acuzate ca au tradat echipa, iar cei care sustin asta sunt Andrei si Marius care au promis ca nu mai vorbesc cu ele. Cat priveste echipa Razboinicilor, Adelina spune ca niciodata nu a fost una unita, ci concurentii doar s-au tolerat unii pe altii.

"Nu cred că echipa asta va mai putea fi așa cum a fost odată pentru că e clar că noi, de fapt, nu ne-am iubit și nu aveam o părere foarte bună unii despre ceilalți, doar ne-am acceptat, doar ne-am suportat și părerile astea pe care ni le-am făcut unii despre alții oricum nu cred că se vor mai schimba, cel puțin nu aici, la Survivor.”