Ce crede actrița Ayda Aksel despre Azize, personajul său din „HERCAI”: „Mi-a fost foarte teamă”

Autor: Denisa Avram
Actualizat: 25 iul 2022, 18:10
Ayda Aksel, actrita care interpreteaza rolul lui Azize in serialul Hercai

Ayda Aksel, actrița din serialul Hercai, a făcut dezvăluiri cu privire la Azize Aslanbey, personajul interpretat de aceasta.

Ayda Aksel este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Rolul său din serialul  „Hercai”, difuzat de luni până miercuri, de la 20.00, la Kanal D, a făcut-o cunoscută și în afara granițelor țării sale. Actrița a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat jucând rolul lui Azize Aslanbey.

Ayda Aksel, declarații despre Azize, personajul său din „Hercai”

Azize din „Hercai',  este o femeie plină de ură, cu dorință de răzbunare, care ascunde o mulțime de secrete. Personajul a fost adus la viață de către Ayda Aksel, actrița în vârstă de 58 de ani.

Ea a devenit din ce în ce mai cunoscută și pe plan global, după ce serialul „Hercai” a început să fie difuzat și în afara Turciei. Spre exemplu, începând cu data de 22 iunie serialul va fi difuzat și în America, la Telemundo, sub numele „Hercai: Amor y venganza”.

Ayda Aksel a făcut mai multe desclarații în 2019, cu privire la personajul său din Hercai, pentru Dizi TV. Actrița a vorbit și despre reacția locuitorilor din Midyat, oraș din estul Turciei, unde a fost filmat serialul.

„Când merg pe stradă, am parte de reacții ciudate. Pe de o parte, oamenii o urăsc pe Azize, e clar că îi face să se simtă inconfortabil.

Pe de altă parte, o respectă pe Azize pentru că e așa o femeie puternică', a menționat Ayda Aksel.

Cunoscuta actriță a menționat că interpretarea rolul ei din Hercai i-a adus diverse îngrijorări. În serialul turcesc  în care a jucat anterior, „Gülperi' rolul ei era al unei femeie bogată și elegantă de oraș.

„La început mi-am speriat. Mi-a fost foarte teamă să trec de la rolul de doamnă de oraș la cel al unei femei din Mardin, să vorbesc așa cum vorbește ea.

Dar am început să mă obișnuiesc. O ador pe Azize, ador să o joc. În mod evident, e total opusă mie, e atât de dură, de răzbunătoare, de plină de ură. Dar îmi place foarte mult să o interpretez. Cred că este un personaj foarte bine scris', a mai spus actrița Ayda Aksel, potrivit tvmania.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Azize se teme de Aslan

Ayda Aksel a trecut prin momente dramatice

Actrița Ayda Aksel s-a născut în 1962, într-o familie de actori din Istambul. Ei au încurajat-o să urmeze, de asemenea, o carieră în actorie. Ea a studiat la Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii Mimar Sinan.

La scurt timp după absolvire, ea a început să lucreze în reclame și a apărut ani de zile pe scena teatrelor din Istanbul.

 

În ceea ce privește viața personală, actrița a trecut prin momente dificile. Prima căsătorie, din 1984, s-a terminat în divorț după 9 ani. Ayda Aksel s-a recăsătorit doi ani mai târziu cu un tehnician de sunet, însă soțul ei a murit din cauza unui infarct în 2010.

Citeste si: Zeynep din serialul "HERCAI", tanara actrita care a facut furori cu talentul si frumusetea sa rapitoare! Iata detalii inedite din viata celebrei Dilara Yeşilyaprak!

„Când petrec timpul cu copiii mei, când sunt acasă și mă îndepărtez de Azize, imediat mă recunosc. Am nevoie să mă întorc la mine, pentru că, din punctul ăsta de vedere, Azize este un personaj dificil, care mă provoacă profesional.”

Citeste si: AZIZE din serialul "HERCAI", o femeie puternica si dincolo de platourile de filmare! Celebra Ayda Aksel a trecut prin momente dramatice, dupa ce a ramas vaduva!