Cum îl cheamă, de fapt, pe Culiță Sterp în buletin! Sigur nu știai asta despre fostul Faimos de la Survivor România 2021

Autor: Diana Tilă
Cum îl cheamă pe Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvit fostul Faimos.
Sursa: Instagram

Care este numele real al lui Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvit fostul Faimos.

Culiță Sterp a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România 2021. Fostul Faimos a avut mii de susținători cât timp a fost în competiția din Republica Dominicană, însă puțini sunt cei care știu care este numele lui real și ce studii a absolvit.

Citeste si: GESTUL lui Culita Sterp fata de Daniela Iliescu. Cei doi au izbuncit in plans: "In acest moment al vietii tale..."

Care este numele real al lui Culiță Sterp

Culiță este un cântăreț foarte apreciat în România, acesta are mii de admiratori, însă sunt foarte puține persoane care știu care este numele adevărat al fostului Faimos de la Survivor România 2021.

Fostul Faimos are 28 de ani, iar în curând urmează să fie tată. Culiță este unul dintre cei mai apreciați artisti de la noi și unul dintre cei mai apreciati concurenti de la Survivor.

Citeste si: Cum comenteaza Sorin Puscasu scandalul dintre Razboinici: "Tot primesc mesaje si mi se cere parerea..."

Piesele fostului Faimos se află constant în top trending pe YouTube, cu milioane de vizualizări. Mulți dintre fanii Survivor se întreabă dacă pe Faimos așa îl cheamă și în buletin și realitatea este că nu, Culiță este doar un alint.

Numele real al fostului concurent de la Survivor România 2021 este Nicolae Sterp.

Ce facultate a absolvit Culiță? 

Culiță a copilărit în Hațeg, unde a a absolvit cursurile colegiului IC Brătianu. Cântărețul de muzică de petrecere provine dintr-o familie înstărită, care deține peste 800 de oi, acesta a preferat să lase afacerea familiei și să se dedice muzicii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce i-au spus medicii Danielei Iliescu despre bebelusul pe care ea si fostul Faimos Culita Sterp il asteapta cu atata nerabdare

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potriveşte cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil.

Sunt ambiţios, curajos şi duc la bun sfârşit ceea ce îmi propun.

Sunt bun la suflet şi am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câştig. Eu merg cu gânduri bune”, spunea Culiță Sterp înainte să plece la Survivor.

Mai mult, Culiță Sterp a absolvit și Facultatea de Științe Economice din Sibiu, acesta obținând o diplomă în management. La lucrarea de licență a obținut 7.97.

Culiță și Daniela vor fi părinți

Culiță și Daniela vor deveni părinți în câteva zile, motiv pentru care fostul Faimos de la Survivor a decis să părăsească competiția din Republica Dominicană. 

Citeste si: Survivor Romania: Andreea Lodba s-a intors in tara! Cine a asteptat-o la aeroport pe Faimoasa

Inițial, cei doi știau că vor avea o fetiță, însă, între timp, lucrurile s-au schimbat. Tinerii îndrăgostiți urmează să devină părinții unui băiețel. 

„E băiat! S-a schimbat! Nu cred! Am zis că e o farsă, dar mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza și am văzut că e băiat, am dat-o din plâns, în fericire. Sunt atât de fericit că nu pot să mă exprim”, a declarat Culiță la Survivor.

 

 

 

Taguri: